7 costume de baie pentru gravide

/ / Modificat: 2013-11-01
7 costume de baie pentru gravide

Costumele de baie pentru gravide sunt principala atractie a verii pentru mamicile in devenire. In plin sezon estival, cand vacantele la mare si plimbarile la piscine sunt la ordinea zilei, este important sa alegi costumul de baie potrivit pentru conformatia ta corporala, dar si pentru a-ti proteja burtica in continua crestere! Iata cateva idei de costume de baie potrivite pentru femei insarcinate, din care sa te inspiri pentru cumparaturile din acest sezon!

Costum intreg de baie pentru gravide Lido

Iata un costum intreg foarte sic, modern si potrivit chiar si pentru o burtica deja maricica, aflata pe ultima suta de metri de sarcina. Costumul este creat in doua culori - negru pe partea din spate, iar in fata, in mai multe nuante de roz cu negru.

Modelul este foarte simpatic, cu buline, iar materialul elastic, pentru a se putea mula perfect pe burtica. Sutienul are cupe intarite, pentru o mai buna sustinere a sanilor voluminosi si sensibili. Se leaga dupa gat, permitand astfel ajustarea lui, astfel incat sa fie cat mai confortabil.

Pret: 170 lei

Astratex.ro

Costum de baie pentru gravide Tankini

Aparent intreg, costumul de baie este in stil tankini, format din doua piese - sutien, cu prelungire de material pentru protejarea burticii, si slip. Materialul folosit pentru maieu si slip este special pentru apa si este ales astfel incat marimea sa se ajusteze pe forma burticii. Modelul colorat si inflorat ii ofera un aspect foarte vesel si simpatic.

Costum_de_baie_pentru_gravide_tankini

Pret: 478.97 lei

Vilaro.ro 

Costum de baie pentru gravide Uma

Desi intreg, acest costum de baie este foarte sexy si interesant. Intr-un astfel de costum, gravida demonstreaza ca si atunci cand astepti un bebe poti fi feminina si sexy, chiar si pe plaja. Intr-o nuanta de albastru electric, costumul este foarte in voga in acest sezon. Se prinde dupa gat, iar materialul elastic si fin se muleaza pe burtica in crestere, fara a te incomoda.

costum de baie pentru gravide Uma

Pret: 159 lei

Mamaboutique.ro, 159 lei

Costum de baie doua piese pentru gravide Jolidon

Gravidele aflate la inceputul sarcinii sau care nu se sfiesc sa-si arate burtica in splendoarea ei pot purta orice tip de costum de baie in doua piese doresc, atat timp cat aleg marimea potrivita si au grija ca sutienul sa le sustina bine sanii.

Pot opta pentru costume de baie din orice magazin, nu neaparat dintr-unul special dedicat gravidelor, intrucat pot alege orice tip de model, atat timp cat este de calitate si intruneste toate conditiile necesare sigurantei la plaja.

Costum_de_baie_doua_piese_pentru_gravide_Jolidon

Pret: 109 lei

Shop.jolidon.ro  

Costum de baie intreg pentru gravide Anita

Tot un model de costum de baie tip tankini este si acesta - cu slip si maieu fabricat din material supraelastic, extrem de comod pentru burtica in crestere. Sanii sunt bine sustinuti de sutienul cu bretele atasate, care se pot lega fie dupa gat, fie peste umar, in functie de cum se simte gravida mai confortabil.

Chiar daca nu este colorat in nuante aprinse, multe gravidute prefera costumele negre, intrucat au tendinta de a oferi un aspect ceva mai suplu siluetei de sarcina destul de voluminoase. Aceste costume sunt alese, in special, de gravide supraponderale, care incearca, cu ajutorul nuantei, sa mascheze imperfectiunile cauzate de ingrasare.

Costum_de_baie_intreg_pentru_gravide_Anita

Pret: 319 lei

Lenjerie-anita.ro 

Costum de baie pentru gravide Apataki

Iata un alt costum intreg de baie potrivit pentru gravidutele cre vor sa-si mascheze micile imperfectiuni - vergeturi, celulita, - de pe coapse si solduri. Costumul cu imprimeu animalic pe sutien este dotat si cu un pareo in acelasi model, care ofera o nota de eleganta si stil, dar si un aspect mai placut siluetei.

Costum_de_baie_pentru_gravide_Apataki

Pret: 159 lei

Happymommy.ro  

Costum de baie pentru gravide ASOS

Iata un costum foarte simpatic de baie pentru o femeie insarcinata. Creat tot in stil tankini - slip si maieu supraleastic mulat -, costumul este foarte comod pentru orice mamica in devenire. In plus, este si foarte la moda, datorita bulinelor colorate cu care este imprimat.

Costum_de_baie_pentru_gravide_ASOS

186 lei

Bravos.ro  

Tu ce fel de costum de baie ti-ai ales pentru perioada de sarcina - intreg, in doua piese sau stil tankini? Spune-ne sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Costume baie

Articole recomandate

Citeste si despre