Culori tari si imprimeuri indraznete la hainutele pentru copii

/ / Modificat: 2010-10-06
Culori tari si imprimeuri indraznete la hainutele pentru copii

Haine fetitaOdata cu venirea toamnei si inceperea scolii, copilul stie ca e timpul pentru hainute noi! Hainute care sa il faca remarcat si care sa fure privirile oricui. Paltonase, rochite, fustite, pelerine si cizmulite de ploaie, pantaloni si pulovere, o multime de hainute vesele si atragatoare!

Cu fiecare an, Bebeloo se adreseaza unui segment tot mai larg de varste, iar acum poti gasi hainute dedicate copiilor cu varste intre 0-14 ani.

Printre tendintele actuale se numara motivele florale, un must-have al acestui sezon, care te trimit cu gandul la stilul victorian. Alaturi de acestea, sunt la loc de cinste si motivele etnice, cu iz de folclor, dar si cele abstracte. In aceasta toamna, culoarea vedeta este bleumarinul, care se regaseste in mai multe colectii, fie in varianta uni, fie "indulcit" de nuante neutre precum ivoire-ul, bejul, rozul prafuit sau chiar fuchsia.

Paleta de culori este completata de nuante puternice de verde, roz sau galben. O adevarata explozie de culori si modele care vor sa se imprieteneasca cu micutul tau si sa il puna in valoare!

Colectiile sunt prezentate unitar, astfel incat iti va fi foarte usor sa asortezi hainutele. Vei regasi si accesorii care de care mai variate: ghiozdane, genti, caciulite, manusi, care completeaza perfect tinuta celui mic. Toate in acelasi loc, ca sa fii o mamica moderna, eficienta si atenta la detalii.

Cu Bebeloo, for the little star in you, copilul tau va fi un scolar de nota zece si la tinute.

Colectiile de toamna-iarna te asteapta in magazinele Bebeloo din Bucuresti, in Baneasa Shopping City si Carrefour Feeria, iar in tara in principalele centre comerciale din Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara si Satu Mare. De asemenea, poti achizitiona hainele Bebeloo si pe www.bebeloo.ro.

Hainute fetiteDescrierea colectiilor

  • Pentru fetite, Bebeloo propune cateva piese de rezistenta: rochitele din tricot, combinate cu bolero-uri sau jachetute elegante, paltonase din stofa, care merg perfect cu un set de caciula, fular si manusi in culori vii, din nou din tricot. Catifeaua este si ea la mare pret, pentru rochite si jachetute sofisticate.

  • Colectia pentru baietei are ca element central camasa in carouri, impreuna cu veste de fas, asortate cu pantaloni din denim sau reiat. Formele de animalute sunt foarte populare, iar culorile puternice se regasesc si in cazul baieteilor, in contrast cu cele mohorate de toamna.

Atat in cazul fetitelor, cat si in cazul baieteilor, o categorie aparte este reprezentata de selectia de pelerine de ploaie si paltonase. Acestea se pot combina cu cizmulite de cauciuc cu imprimeuri jucause in culori tari si indraznete.

Si cei mai mici, cu varste de pana in 2 ani, primesc atentie speciala: culorile pastelate, calde, linistitoare, in tonuri de bleu, galben si roz predomina in colectiile nou aparute.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre