Colonel Ridichel, pentru muschi puternici

/ / Modificat: 2017-07-03
Colonel Ridichel, pentru muschi puternici

Ridichile sunt printre cele mai sanatoase legume primavaratice, pe care le consumam cu placere in salate sau chiar ca atare. Au o concentratie impresionanta de vitamina C, care protejeaza organismul de infectii, sunt sarace in calorii si bogate in fibre, asigurand o digestie usoara. Ridichile au puternice efecte detoxifiante, energizante si sunt recunoscute pentru faptul ca protejeaza ficatul si fortifica sistemul imunitar.

Insa ce facem cand copiii nostri nu vor nici macar sa guste aceasta leguma? Incercam sa gasim modalitati inedite prin care sa ii facem sa inteleaga ca ridichile nu sunt chiar atat de rele! Pentru a veni in ajutorul tau, ti-am pregatit o mica schema care sa te ajute sa alegi corect ridichile la cumparaturi si sa le prepari astfel incat cei mici sa guste din aceasta leguma atat de sanatoasa. Transforma ridichea roz intr-un veritabil erou, Colonel Ridichel, folosindu-te de scurta poveste de mai jos si de trupa Vita Force 2, parte din campania Penny Market!

ridiche_infografic_Colonel_Ridichel

In perioada 3 mai - 25 iulie 2017, fa-ti cumparaturile de la Penny Market, aduna puncte si colectioneaza toate cele 8 plusuri cu recruti din armata legumelor: Colonel Ridichel, Lin Min Telin, Rapida Conopida, AnaGlas, Limon Spion, Doc Leac, Ursu Prun si Fruntas Pepenas.

Acum gasesti povestea lui Colonel Ridichel si a celorlalti 7 recruti in aplicatia pentru copii Povesti. Ascult-o alaturi de copilul tau, pentru a-l invata despre importanta consumului de fructe si legume. Descarca acum aplicatia Povesti din App Store sau Google Play.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vita force 2

Articole recomandate

Citeste si despre