Ziua Copiilor Copilul.ro

/ / Modificat: 2014-05-21
Ziua Copiilor Copilul.ro

Ziua Copiilor Copilul.ro

Dupa cateva zile presarate cu ploi si vijelii, a venit si ziua de sambata, 26 mai, o zi insorita si foarte frumoasa, dar si  incarcata cu multe emotii, pentru noi, membrii echipei Copilul.ro.

POZE DE LA PETRECERE

muzeu_ghid

Ne-am intalnit cu mamicile si cu prichindeii la intrarea in Muzeul Satului si am patruns impreuna in lumea magica a Muzeului Satului. Ghidul nostru ne-a povestit istoria fiecarei casute sau gospodarii pe care o intalneam in calea noastra si ne-a picurat in suflete un soi de melancolie.

casuta

Recunosc ca mie una mi-ar fi placut sa am posibilitatea sa imi cresc copiii in mediul acela de poveste recreat la Muzeul Satului: sa poata alerga desculti pe ulita sau prin iarba, sa manance fructe direct din copaci, sa aiba printre prietenii lor cei mai buni, animalele din ograda, cu alte cuvinte sa traiasca intr-un mediu curat si prietenos si sa se bucure de natura.

zurli_copii
Dupa ce ne-am bucurat de micul tur al muzeului, am poposit la scena in aer liber din cadrul parcului Muzeului Satului si ne-am distra cu gasca Zurli. O gasca minunata si vesela care ne-a bucurat si revigorat cu joculetele si cantecelele lor.

In plus, ne-au pus la treaba si pe noi adultii si cu totii am devenit pentru cateva clipe copii si ne-am bucurat de soare, de joaca si de zambetele inocente ale micutilor.

ursuleti_haribo_copii

Apoi, am mers cu totii intr-o curticica, rezervata pentru noi, unde pe copii ii asteptau multe, multe cadouri. Le-am impartit si am savurat bucuria cu care deschideau cadourile si se bucurau de fiecare in parte. Le multumim pentru cadouri, prietenilor nostri de la Uriage, Haribo Romania, Milupa si Lego.

Le multumim si mamicilor participante, ne-am bucurat sa le cunoastem pe cele cu care nu ne mai intalnisem, dar si sa le revedem pe cateva dintre veteranele comunitatii!

De abia asteptam urmatoarea intalnire!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri 1 Iunie copii Cadouri copii 1 Iunie Petrecere copii

Articole recomandate

Citeste si despre