10 ani de Copilul.ro - o petrecere de nota 10!

/ / Modificat: 2015-09-21
10 ani de Copilul.ro - o petrecere de nota 10!

Azi, 15 decembrie 2014, e ziua in care Copilul.ro implineste 10 ani de existenta! 10 ani de online, 10 ani de comunitate, informatii si raspunsuri oferite parintilor si cuplurilor din lumea intreaga! Ca in fiecare an, ne-am sarbatorit in weekend-ul care tocmai a trecut, alaturi de mamici si copii din comunitatea noastra draga.

A fost o petrecere pe cinste, cu zambete sincere de copii, muzica, distractie, baloane de sapun, baloane cu heliu, cadouri, Mos Craciun, tort si multe bunatati!

Cu cine am petrecut?

Ne-au fost alaturi gravidute, mamici de bebelusi, mamici de prescolari si scolari, toate prietene din Comunitatea Copilul.ro care de-a lungul timpului si-au dovedit implicarea si daruirea pe site si au fost mereu un sprijin atat pentru noi, cat si pentru celelalte membre ale comunitatii.

Ne-am bucurat cu totii de joaca, muzica si dans alaturi de animatorii de la Marcellino. Ne-am luptat cu sabii din baloane modelabile si ne-am jucat cu catelusi din acelasi material! O maaare atractie au reprezentat-o baloanele cu heliu oferite de BluParty, care i-au facut pe cei mici sa priveasca doar in sus o buna parte din timp, sa alerge si sa adune buchete mari de baloane colorate!

 

Am privit cu uimire avioanele, datorita privelistii oferite de locatia speciala pe care am ales-o – Take Off Events – si ne-am infruptat din bunatatile oferite de gazdele noastre. Parca a fost si-un candy bar… dar atat de repede l-au devorat cei mici (si cei mari), incat chiar pare sa fi fost doar un vis. Un vis colorat si gustos-gustos oferit cu dragoste de prietenii de la Martipan Creativ.

Un pachet de emotii pentru copii mari si mici

Copilasii nostri au fost mai cuminti si mai ascultatori ca niciodata! Si-au ocupat cu responsabilitate locurile pe scaunele si au asteptat cu inima stransa spectacolul cu baloane de sapun oferit de bubble-show.ro. Incantarea a fost si mai mare cand chiar micutii spectatori au luat parte la jocul cu baloane de sapun si au fost introdusi pe rand in cate un balon urias.

Emotii si incantare, bucurie si uimire – un cumul de sentimente pozitive creat cu succes pentru cei mici, in cadrul unei petreceri de neuitat!

A urmat mult asteptatul moment al tortului! Un tort aniversar pe cat de frumos si aratos, pe atat de gustos, oferit de Ghemutza's Sweets, o mamica talentata si pasionata din Comunitatea Copilul.ro.

 

Si a venit si timpul cadourilor! Si cine le-ar fi putut oferi daca nu Mos Craciun cel iubit de copii, insotit de spiridusul lui drag, de la inchiriazamoscraciun.ro. Mos Craciun cel bun si rabdator s-a bucurat sa tina pe genunchi fiecare copil in parte, sa-i asculte poezia sau cantecelul pregatit si sa afle ce-si dorestefiecare sa devina cand va fi mare.

 

Complicii Mosului au fost prietenii nostri de la Noriel si Hasbro, care au oferit jucarii celor mici, alaturi de NIVEA Baby si Farmaciile Belladonna, care au oferit tuturor invitatilor nostri produse de ingrijire pentru copii si parinti.

 

Bucuria copiilor si incantarea parintilor au fost surprinse in fotografii de Viorel Olariu si, de indata ce pozele vor fi gata, va pregatim un album pe pagina de Facebook Copilul.ro in care sa va tag-uiti!

Va multumim!

Echipa Copilul.ro este formata astazi, in ordine alfabetica, din: Aida, Alina, Miruna si Simona. Asta ca sa devoalam misterul provocarii din concurs care v-a pus imaginatia la incercare - Concurs – Provocarea 3: Ghiceste membrii echipei Copilul.ro. Suntem 4 fete vesele si dedicate acestui site frumos si va multumim pentru ca ne sunteti alaturi si ne sustineti in tot ceea ce facem:

Aida – pe site de aproape 6 ani, "search engine"-ul nostru, o fata muncitoare si mereu cu raspunsurile la indemana.

Alina – "creierul" Copilul.ro de mai bine de jumatate de an, membra a echipei de peste 2 ani, mamica dedicata a doua fetite ghiduse si omul care a reusit sa lege echipa mai mult ca niciodata, oferind comunitatii Copilul.ro cele mai frumoase evenimente, iar site-ului – cele mai bune resurse si idei de dezvoltare.

Miruna – cea mai proaspata membra a echipei noastre, de circa 4 luni, mamica mandra de baietel, cu publicitatea si parteneriatele in control.

Simona – parte din echipa de aproape 7 ani, purtatoare de burtica in 7 luni, responsabila de articolele pe care le puteti citi pe site si de paginile Copilul.ro din retelele de socializare.

Va multumim pentru 10 ani in care site-ul nostru drag a crescut din toate punctele de vedere, pentru ideile si sugestiile pe care ni le impartasiti pentru ca acest copil al nostru, al tuturor sa vina in intampinarea nevoilor reale ale parintilor si cuplurilor din lumea intreaga.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre