Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Legea 321/2001 privind acordarea gratuita de lapte praf pentru copii cu varste cuprinse intre 0-12 luni

23 Mai 2017

Lapte praf gratuit

 Se acorda gratuit lapte praf, formula pentru sugari, copiilor cu varste cuprinse intre 0-12 luni care nu beneficiaza de lapte matern. Distribuirea laptelui praf se realizeaza prin consiliile locale ale municipiilor, oraselor si comunelor, respectiv consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucuresti.

Stabilirea dreptului

Medicii de familie trimit directiilor judeþene de sanatate publica, respectiv a municipiului Bucuresti, lista cuprinzand copiii cu varste de pana la 12 luni care nu beneficiaza de lapte matern si pe care ii au in evidenta.

Eliberarea laptelui praf se face prin grija primarilor unitatilor administrativ-teritoriale in a caror raza se afla cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, care au in evidente copiii cu varste cuprinse intre 0-12 luni care nu beneficiazã de lapte matern. Persoanele autorizate de primar elibereaza laptele praf pe baza retetelor intocmite de medicul de familie si centralizeaza lunar retetele de lapte praf. Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul