Categorie Speciale - Laptele UHT - Ce este laptele UHT?

CLaptele UHT (Ultra High Temperature) inseamna ultrapasteurizare, adica o metoda de prelucrare termica a laptelui, prin care sunt inactivate toate microorganismele daunatoare organismului uman, laptele devenind pur si sigur.

Citeste ultimele noutati

Ce este laptele UHT?

Ce este laptele UHT?

UHT este varianta scurta pentru Ulta High Temperature (pasteurizare la temperatura inalta, ultrapasteurizare); cu alte cuvinte, produsul este expus la o...

Laptele UHT si laptele pasteurizat

Laptele UHT si laptele pasteurizat

Pasteurizarea implica incalzirea laptelui la 72-75 grade Celsius, cu un timp de mentinere de 15-20 secunde inainte ca acesta sa fie racit. impreuna cu o...

Mituri despre laptele UHT

Mituri despre laptele UHT

Tratamentul termic aplicat laptelui UHT, de tip soc termic 2-4 secunde, urmat de ambalarea in conditii aseptice in ambalaje multi strat protejeaza laptele de...