Postat de
diana1987
buna seara, am si eu ca fiecare dintre voi o nelamurire asa ca va rog din suflet sa ma ajutati. anul trecut pe data de 23 aprilie am ramas insarcinata cu metoda 14 zile din prima zi a ultimei menstre o sarcina dorita, un baietel (ceea ce ne-am dorit si eu si sotul) aveam si un ciclu regulat (28 zile)toata sarcina a fost perfecta cu toate ca am rh negativ si sotul pozitiv am avut anticorpi absenti ,la 30 de saptamani am facut ultimul ecograf care a mers ok, medicul ne-a spus ca o sa avem un bebe de 3.5kg si e bine dupa 3 saptamani sarcina oprita in evolutie diagnostic insuficienta placentara,la nastere bebe avea 1500g si placenta 190g am facut mai multe analize care se fac de obicei iniante de sacina (toxoplasma,herpes virus,rubeola...etc erau 7-8 in total nu le mai retin numele) cam am fost cu rezultatul mi s-a spus ca analizele sunt bune si ca am avut placenta foarte mica la varsta respectiva de sarcina, in primele doua luni dupa nastere am avut ciclu regulat tot 28 de zile exact ca inainte sa raman insarcinata dar dupa astea doua luni aveam o menstra foarte aiurea ba mai repede ba mai tarziu ba cu intreruperi, medicul mi-a recomandat din mai sa iau 3 luni anticonceptionale desorelle (astea le luam acum vreo 3 ani) si pe urma pot incerca sa raman insarcinata, dupa calculele mele am avut cuclul menstrual de 29 de zile iar durata sagerarii fiind de 3-4 zile urmatoarele zile fertile in care pot ramane insarcinata ar fi 6-7 (imi doresc tot baietel) . Ceea ce vreau sa stiu este daca exista o alta regula de a ramane insarcinata dupa anticonceptionale si daca este posibil sa am probleme asemanatoare cu ce s-a intamplat la prima sarcina(doamne fereste) tin sa mai precizez ca am facut si injectia de imunoglobulina inainte de 72 de ore de la nastere, va multumesc anticipat pentru raspun si sa auzim numai de bine.