-
as vrea sa va intreb daca ati avut probleme cu hernia pe timpul sarcinii
eu am 27 de saptamani si cava probleme la acest copil
cu toate astea imi doresc mult sa nasc natural
ce parere aveti?
-
Moderator
bine ai venit ianaa,din cate stiu eu da,am o cunostinta care a facut operatie de hernie si cand a ramas insarcinata i s-a spus ca va naste prin cezariana,plus ca mergea la medic sa o consulte si de2ori pe luna.
-
ianna ...am tinut neaparat sa-ti spun ca pt mine a fost cea mai proasta alegere .daca vrei sa citesi pov nasterii mele intra la pag .82 .Eu am avut doar un inceput de hernie acum 3 ani care am crezut ca s-a vindecat in urma fizioterapiilor ,exercitiilor. etc si mai ales pt faptul ca nu am mai avut dureri mari nici macar pe perioada sarcinii .Durerile pe care le-am simtit pana la dilatatie 4 nu le pot exprima in cuvinte ...simteam ca mi se taie mijlocul ...nu sfatuiesc pe nimeni sa nasca natural nici pt cea mai mica problema avuta.
Reguli de postare
- Nu poti posta subiecte noi.
- Nu poti posta raspunsuri noi.
- Nu poti atasa fisiere.
- Nu iti poti edita postarile.
Reguli forum
© 2010 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati
Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre
Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa
info@copilul.ro.