Postat de
julay
Buna! Mi se pare foarte interesant acest topic! Inainte sa raman prima oara insarcinata, mi-am facut toate analizele posibile si au iesit ok. Una singura, Vsh, a iesit un pic cam mare, insa nr. leucocitelor era normal iar toate analizele pentru reumatism la fel, erau ok! Cand am avut confirmarea sarcinii, dr ginecolog mi-a spus ca pot sa iau daca am dureri de burtica, nos-pa. Luam de cateva luni bune acid folic si consumam pe cat posibil multe fructe si legume. Durerile de burta erau destul de puternice, dar , evitam pe cat posibil sa iau nos-pa, nu vroiam sa dauneze cumva bebeului. Din pacate, sarcina mea s-a oprit in evolutie in saptamana a 9! Cauza am aflat-o mult mai tarziu, am trombofilie!:( Acum incerc sa raman din nou insarcinata, dar fac deja tratament : aspenter, vit. C de 1000, omega 3, acid folic de 5mg,magne b6! In momentul in care se va confirma sarcina, voi lua cate un nos-pa in fiecare seara si pentru sustinerea sarcinii voi lua si 2 pastile de duphaston pe zi! Mie mi se pare ca sunt foarte multe medicamente ( desi multe din ele sunt vitamine) dar din pacate fara ele nu as putea sa duc o sarcina pana la capat!