Nivea Baby
Nivea Baby
+ Raspunde
Pagina 1 din 182
1 2 3 4 5 11 51 101 ... Ultima paginaUltima pagina
Rezultate de la 1 la 11 din 1992
    mihaela gutu's Avatar
    Membru inregistrat la
    07.11.2009
    Postari in forum
    5.252
    Rugaciune pentru a avea copii

rugaciunea sfantului anton

"sfinte antoane,mangaietorul sufletelor mahnite,priveste cu indurare si vezi cum traiesc in intristare,pentru ca dumnezeu nu mi-a dat harul de-a deveni si eu mama,sau daca devin,imi curma bucuria,luandu-mi copilul de la san. Copii sunt legatura de iubire dintre soti:mijloceste,deci pentru mine la domnul,ca el sa ne mangaie cu un copil si sa ni-l tina in viata. Eu fagaduiesc ca il voi creste si educa in frica lui dumnezeu. Sfinte antoane,pentru dragostea pe care ai avut-o fata de pruncul iisus,dobandeste-mi acest har. Iar daca dumnezeu a hotarit astfel. Usureaza-ne,mie si sotului meu traiul,cu haruri deosebite,ca sa fim pururi resemnati in vointa lui dumnezeu si sa ne folosim de starea noastra pentru a spori faptele bune in folosul aproapelui. Amin! "

gravidute:

multa sanatate si sarcini cat mai usoare

raludeea;alynutza4you;adinico;ana2311;anka82;olivia5;violetta26;chrisa;

eniko. Klein;bumael;nataliab;flosim;andrea31;f. Carmen;i. Carmen;codrutasim;

asprante:

sa apara cat mai repede cele doua liniute mult visate

monaco;dana2101;andreea422;2you4ever;mihaela gutu;adelysa_raisa;marci1418;vyolett;anysa;puisor;

ioanahulpe;siminalauras;boryxela;teoddora78;izabela09;

irina1979;ad riana85;bebe. Bebe;dorinalisa;bia198203;lauritta_guri;tina b;alina-vero;sansiju;marra23;julay;dany28

lavinial's Avatar
    Membru inregistrat la
    14.01.2010
    Postari in forum
    43
    buna mihaela,daca esti draguta m-ai putea trece si pe mine la spirante...multumesc frumos

adinico's Avatar
    Membru inregistrat la
    04.11.2009
    Postari in forum
    200
    buna miha , cand ai timp am vazut poze cu prajitura ta, arata super ..asa ca te-as ruga sa dai si reteta sa fac si eu.....sunt o graviduta pofticioasa ....

violetta26's Avatar
    Membru inregistrat la
    23.08.2009
    Postari in forum
    754
    vyo testul pe care l-ai luat se poate face la orice ora?
    MATTIA CONSTANTIN
    Lilypie First Birthday tickers

alina-vero's Avatar
    Membru inregistrat la
    29.01.2010
    Postari in forum
    3.457
    Adinico, cred ca miha a lasat reteta undeva in cap trecut pe la pag 170-180. . Nu mai retin sigur
    Lilypie Trying to Conceive 15 to 80 day cycle tickers

vyollet's Avatar
    Membru inregistrat la
    07.11.2009
    Postari in forum
    4.163
    Da se poate face in orice moment al zilei. Am 2teste. L am gasit la pret bun 12 e.

vyollet's Avatar
    Membru inregistrat la
    07.11.2009
    Postari in forum
    4.163
    Adinico. . . Cauta la pag 188 acolo a pus miha reteta.

8. Loading from
    alina-vero's Avatar
    Membru inregistrat la
    29.01.2010
    Postari in forum
    3.457
    vyo , am inteles eu bine...esti in italia , in liguria?
    Lilypie Trying to Conceive 15 to 80 day cycle tickers

vyollet's Avatar
    Membru inregistrat la
    07.11.2009
    Postari in forum
    4.163
    da alina in liguria:)))am facut un test acum...nu stiu ce sa zic ori imi doresc eu pre mult ori se vede f f f vag si liniuta de la t caci cealalata e claraaaa.trebuie sa vad maine la lumina zilei.caci acum cu becurile astea economice pe aici parca am eu impresii:))

vyollet's Avatar
    Membru inregistrat la
    07.11.2009
    Postari in forum
    4.163
    de fapt ar trebui sa se vada fara sa ma chirasc eu la lumina puternica.deci nu e pozitiv.asteptam sa vedem ce se intampla ori cm ori un test clarrrrrrrrrrr:))))

adinico's Avatar
    Membru inregistrat la
    04.11.2009
    Postari in forum
    200
    fetelor am mancat ca un purcel si acum de-abia gafai.......

Reguli de postare

• Nu poti posta subiecte noi.
  • Nu poti posta raspunsuri noi.
  • Nu poti atasa fisiere.
  • Nu iti poti edita postarile.
© 2010 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.