Ultimele discutii din forum
  1. #1
    Floricica Nou Venita mikky2731's Avatar
    Membru inregistrat la
    02.09.2008
    Postari in forum
    10
    Buna. Mi-am facut mai multe teste de sarcina. La primul a doua liniuta abia se vedea. Dupa doua zile mi-am mai facut unul si a doua liniuta se vedea destul de bine, dar nu avea aceeasi intensitate ca si cea de control. La alte doua zile am mai facut unul :). Si tot asa, cea de-a doua linie nu are chiar aceeasi intensitate.

    Pentru ca nu mai am rabdare, am decis sa fac un test de sange pentru beta-HCG. Mi s-a zis de la laborator ca sarcina ar trebui sa aiba 4 saptamani ca rezultatul testului sa fie sigur.

    Intrebarea mea e la cate zile se poate detecta Beta HCG in organism?

    Am doua saptamani si doua zile de la ovulatie. Si e prima zi de intarziere a ciclului. LA 3 sau 4 zile dupa ovulatie am simtit durere in sani desul de accentuata care m-a tinut pana acum cateva zile. Acum am perioade cand ma dor si sunt tari sau nu ma dor deloc dar sunt mai tari ca de obicei.

    Vreau si eu bebeeeee.

  2. #2
    Floricica Nou Venita clipsy's Avatar
    Membru inregistrat la
    23.02.2009
    Postari in forum
    4
    Eu una zic ca ai deja BB!
    ref la intrebarea ta
    La cat timp dupa conceptie apare HCG in sange?
    La 5% din femei HCG apare in 8 zile, iar la restul de 95% in 11 zile de la conceptie.
    Nivelul HCG in mod normal ar trebuii sa se dubleze la fiecare 30.9 ore.
    Cea mai ridicata valoare (varful) HCG se atinge intre zilele 60-70 (saptamanile 9-10) de la ultima menstruatie.
    HCG scade usor intre saptaminile 12 - 16 de la ultima menstruatie, dupa aceasta perioada nivelul HCG ramane constant pana la nastere.

    FELICITARI!!!

  3. #3
    Floricica Nou Venita mikky2731's Avatar
    Membru inregistrat la
    02.09.2008
    Postari in forum
    10
    Multumesc pentru raspuns.
    Sper sa fie bebe. O sa aflu oricum saptamana viitoare, ca luni sunt deja 3 saptamani de la ovulatie si cred ca ar trebui sa se vada bine si pe testul de urina. Oricum daca pana maine nu vine ciclu, e destul de clar.
    Mi-am facut test de sange pentru Beta-HCG si mi s-au parut valori normale. Oricum pentru a-mi da seama daca creste nivelul si cu cat, ar trebui sa repet testul maine. Asa ca astept, ca alta solutie nu am.
    O zi frumoasa!

  4. #4
    Floricica Avansata bumael's Avatar
    Membru inregistrat la
    03.06.2009
    Postari in forum
    1.561
    Felicitari Mikki,sa fii sanatoasa si tu si bb,sunt sigura ca esti insarcinata....si eu imi doresc enorm...dar se pare ca ii place sa e lase asteptat
    Lilypie Angel and Memorial tickers
    Lilypie Third Birthday tickers
    Daisypath Anniversary tickers

  5. #5
    Floricica Nou Venita mikky2731's Avatar
    Membru inregistrat la
    02.09.2008
    Postari in forum
    10
    Multumesc. Chiar este BB. ieri dimineata s-au vazut ambele linii la fel de intense, iar ciclul nu a mai venit. Luni mi-am facut programare la doctor.
    O sa vina si la tine BB Bumael. Eu mi-am urmarit ovulatia cu testele de ovulatie, ca altfel nu am avut nici un rezultat.

  6. #6
    Floricica Nou Venita patricia30's Avatar
    Membru inregistrat la
    17.06.2009
    Postari in forum
    3
    buna.sunt noua pe aici dar as vrea un sfat in masura in care mi-l puteti da:de 7 ani incerc sa raman isarcinata si intr-un sfarsit am aflat ca am trompele infundate urmand ca in aceasta toamna sa fac operatia de desfundarea.Surpriza...menstruatia mi-a intarziat,sanii mi s-au intarit si am inceput sa am acele stari specifice unei femei insarcinate si bineinteles ca am facut testul.Rezultatul sa lasat vreun sfert de ora asteptat dar a merit..au iesit acele asteptate 2 liniute.Problema mea este acum alta:acum m-am intors de la medic care mi-a confirmat ca as avea 6 saptamani dar ca sa se convinga ca sarcina este ok ma pus sa-mi fac aceasta dozare cu beta-hcg,ptr ca de vreo 11 zile am o scurgere maronie iar dr-ita se gandeste ca nu Doamne Fereste sa fie vreo sarcina extrauterina.Aveti idee de cum s-ar manifesta,cu ce simptome...etc,etc?Multumesc mult de pe acum.Va pup si multa bafta la toate!

  7. #7
    Floricica Nou Venita diana1987's Avatar
    Membru inregistrat la
    25.07.2011
    Postari in forum
    2
    bravo voua fetelor va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi, eu am avut sarcina oprita in evolutie la 32 de saptamani au trecut deja 7 luni de atunci acum o sa incercam din nou sper din tot sufletul ca domane domane o sa ne dea si noua un BB ca tare mult ne dorim chiar daca avem doar 24 ani. va pup si va astept numai cu vesti bune

  8. #8
    Floricica Nou Venita rwanna's Avatar
    Membru inregistrat la
    06.10.2011
    Postari in forum
    9
    Buna. Sunt intr-o mare ceata si poate gasesc aici ajutor. Mi-am facut analiza Beta hCG la circa 8 zile de la ovulatie. Nivelul este sub 1,20, dar progesteronul este 16, 9 (se incadreaza in nivelul primului trimestru de sarcina). Nu stiu ce sa cred. Eu as zice ca sunt insarcinata, dar ma deruteaza nivelul beta hCG. Oare ar trebui sa mai fac analiza o data peste cateva zile, oare progesteronul asta ma pacaleste. Voi ce ziceti? Eu tot sper....