Deci e o mare diferenta intre ovare polichistice care se trateaza usor dispar si reapar fara sa impiedice ovulatia si ovare micropolichistice care au ca simptom dureri menstruale, cm rar sau deloc , tensiune marita, nervozitate etc acestea nu dispar niciodata sunt ereditare se mostenesc si daca nu tineti un regim alimentar cu mult sport si duphaston din 3 in 3 luni o dati in menopauza timpurie care e ireversibila deci nu veti putea avea copiii credeti ma ca stiu ce vb nu va jucati cu asta eu am sindromul ov micropolichistice cu infertilitate totala de cativa ani intre timp am fentat medicina cu tinctura de marar carpicon s supozitor si duphaston si asa am reusit sa am copilul mult visat insa dupa nastere sa agravat nu mai aveam cm decat fff rar si acum urmez iar trat cu duphaston si metformin deoarece intentionez sa mai fac un copil daca ma va ajuta iar d-zeu si medicina naturista....deci repet nu se vindeca micropolichisturile -nu se produce ovulatie - insa cu un trat adecvat care sa va mentina cm regulat aveti o mica sansa ..

Raspunde cu citat