Buna seara dragutelor,eu revin cu o alta nelamurire de a mea.Cunosc fete care dupa IA si dupa FIV au facut ca tratament de sustinere al sarcinii in afara de acid folic,au luat si utrogestan ovule intravaginale.Doctorul meu mi-a zis sa i-au cate 1 pe zi,de 200 mg,mie mi se pare foarte putin
.Fetele astea de care va zic eu mai sus,luau cate 6 pe zi,2 dimineata,2 pranz si 2 seara.Acum va intreb pe voi care a-ti folosit utrogestan-ul ca tratament in sustinerea sarcinii ,cate ovule pe zi a-ti bagat in voi si in a cata zi de la IA sau FIV?Eu incep sa ma disper.Luna trecuta la prima IA doctorul mi-a dat cate 2 pe zi,1 dimineata si 1 seara,cum e posibil ca acum sa-mi dea mai putin decat inainte?
Va rog sa ma ajutati,maine trebuie sa incep tratamentul,in teorie.O seara placuta.Ioana.
![]()

Cunosc fete care dupa IA si dupa FIV au facut ca tratament de sustinere al sarcinii in afara de acid folic,au luat si utrogestan ovule intravaginale.Doctorul meu mi-a zis sa i-au cate 1 pe zi,de 200 mg,mie mi se pare foarte putin
.Fetele astea de care va zic eu mai sus,luau cate 6 pe zi,2 dimineata,2 pranz si 2 seara.Acum va intreb pe voi care a-ti folosit utrogestan-ul ca tratament in sustinerea sarcinii ,cate ovule pe zi a-ti bagat in voi si in a cata zi de la IA sau FIV?Eu incep sa ma disper.Luna trecuta la prima IA doctorul mi-a dat cate 2 pe zi,1 dimineata si 1 seara,cum e posibil ca acum sa-mi dea mai putin decat inainte?
Va rog sa ma ajutati,maine trebuie sa incep tratamentul,in teorie.O seara placuta.Ioana.
Raspunde cu citat

Alexandra Maria 1 an 10 luni