Nivea Baby
Nivea Baby
+ Raspunde
Pagina 1 din 3
1 2 3 Ultima paginaUltima pagina
Rezultate de la 1 la 11 din 26
    atena13's Avatar
    Membru inregistrat la
    14.10.2009
    Postari in forum
    18
    buna fetelor!

M-am gandit sa deschid un subiect unde sa intre toate fetele care doresc sa dea spre adoptie copilasi , fara obligatii materiale.

Fie ei nou nascuti,fie cu varste diferite.

Cine doreste sa ne ajute sa reusim cu adoptia il rog sa scrie aici.

Poate in asa fel reusim mai repede.

emailul meu este:irislove75@yahoo.com

gabrielasch's Avatar
    Membru inregistrat la
    14.10.2009
    Postari in forum
    6
    dupa cum vezi nu prea e "inghesuiala" pe topicul acesta....

atena13's Avatar
    Membru inregistrat la
    14.10.2009
    Postari in forum
    18
    pai...din pacate sa se pare ca nu,insa primim emailuri si tot e bine.

kik01's Avatar
    Membru inregistrat la
    20.11.2009
    Postari in forum
    5
    pentru cele care nu mai vad alta solutie decat adoptia
    daca e cineva in imposibilitatea de a-si creste copilasul si doreste sa ne ajute sa reusim cu adoptia unui copil indiferent de varsta-il rog sa scrie corneliai79@yahoo.com

mysasha's Avatar
    Membru inregistrat la
    31.07.2009
    Postari in forum
    1.547
    fetelor stiti de cate ori ma gandesc sa fac ceva in sensul asta?? de cate ori vad ca o neroada isi omoara copilul nou nascut. ma gandeam la mediul rural in principiu unde nu au internet sau poate nici tv. nu stiu ce s ar putea face. ma gandeam la o campanie televizata sau postere, afise distribuite , afisate sau mediatizate de catre posturile de politie ,proximitate. aveti idei? sunt atatea cupluri care vor copii si zilnic m am saturat sa vad la stiri copii abandonati prin ghene sau pe camp .
    Lilypie Second Birthday tickers

silviac's Avatar
    Membru inregistrat la
    13.01.2010
    Postari in forum
    6
    Buna fetelor
    Suntem o familie atestata din anul 2009 si ne dorim enorm un bebe care sa vina cu noi acasa.Daca vreo mamica nu-l poate lua acasa...astept un semn.ciubeicasilvia@yahoo.com sau 0749.01.01.37
    Sanatate multa
    Silvia

moldovanu_ame's Avatar
    Membru inregistrat la
    26.03.2010
    Postari in forum
    3
    Nu e deloc inghesuiala...
    Si eu cu sotul meu vrem sa infiem un bebel, abia am inceput drumul: hartogaraie multa momentan.

Daca vrei sa renunti la copilul tau, eu sunt dispusa sa il cresc ca si cum ar fi al meu! Adresa de e-mail: moldovanu_ame_28@yahoo.com

( ce comic mi se pare sa trec un mini-anunt ca sa gasesc un copil, si alte mame ii arunca de la etaj, ii omoara...s.a.; si eu...caut orice modalitate de a avea un pui mic si de a-i oferi toata dragostea)

8. Loading from
    atena13's Avatar
    Membru inregistrat la
    14.10.2009
    Postari in forum
    18
    moldovanu_ame- cred ca e de fapt tragi-comic pentru ca am ajuns sa ne cautam copilul prin internet si autoritatiile stau si se uita.
    Cred ca mai simplu este asa-dai anunt ca iti doresti un bebe,da si o mamica anunt care din anumite motive nu poate sa-si creasca copilul si se termina treaba .
    Cred ca s-ar stopa si abandonurile la gunoaie,lifturi,scari de bloc etc...
    Sunt multe fete care si-au gasit asa copilasul.
    Sa speram ca intr-o zi nu vom mai auzi de atatea abandonuri pe strazi etc...

Asteptam un bebelus...............o mamica care nu il poate creste.......noi vom fii fericiti sa-i oferim o viata frumoasa!!!!!!!!
    email irislove75@yahoo.com

tomitza's Avatar
    Membru inregistrat la
    28.02.2009
    Postari in forum
    595
    Ciudate insistente....sunt atatia copii in orfelinate care asteapta un camin nou.De ce nu va duceti acolo?
    Pentru ca nu ati putea face nimic ilegal?
    Mi se par dubioase rau cererile voastre pe un forum de copii, unde 99 % mamele care intra aici sunt responsabile.(sper din toata inima)

simona14's Avatar
    Membru inregistrat la
    24.06.2009
    Postari in forum
    34
    Tomitza tu unde locuiesti sau in ce an? Numai sunt orfelinate si nu sunt chiar atatia copii cu situatii clarificate.Si mie mi se pare dubios rau sa intri si sa dai sfaturi cand habar nu ai cu ce se mananca adoptia.Si daca nu incerci la forum de copii atunci unde,la automotovelo.Te asigur ca noi cele de la adoptii suntem mame responsabile 101%.

tomitza's Avatar
    Membru inregistrat la
    28.02.2009
    Postari in forum
    595
    draga Simona, traiesc in anul in care traiesti si tu , unde internetul mi se pare cel mai impropiu mod de a cere adoptia unor copii,mai ales pe un forum unde normal identitatea si veridicitatea nu pot fi controlate si verificate , cand LUMEA ( in care traiesti si tu) e plina de impostori, vrei sa-ti exemplific?
    Suna atat de inuman, dar exista in secolul asta si pedofili si traficanti de organe, (asta daca nu stiai ca e plin Internetul de asa ceva).
    Dubios mi se pare sa insisti , nu sa incerci sa previi infractiuni grave.
    Nimeni nu-mi poate garanta ca astea care-si scot copii la licitatii sau cine vrea una bucata copil sunt responsabile.De asta se face o intreaga comisie, nu?
    Si orfelinate sunt, asta in cazul in care chiar vrei sa adopti copii necajiti. Eu cunosc 4 in orasul meu.Sau in maternitati sau spitale de copii ,sunt sufletele nevinovate parasite de niste ...as zice "animale", insa as jigni regnul,pentru ca din pacate animalele au un instinct matern mai dezvoltat decat al omului...
    Asa ca nu te mai arunca in afirmatii fara sa ai un fundament.Nu esti convingatoare.

Reguli de postare

• Nu poti posta subiecte noi.
  • Nu poti posta raspunsuri noi.
  • Nu poti atasa fisiere.
  • Nu iti poti edita postarile.
© 2010 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.