-
Buna,
Ma numesc Alina, sunt din Bucuresti , suntem o familie iubitoare de copii, avem o situatie materiala buna, ne dorim f mult sa adoptam o fetita, dar nu ne-ar deranja daca ar fi si un baietel, important este sa fie un copil sanatos. Am dori sa luam chiar din maternitate daca se poate (ca varsta maxima, sa aiba pana in 2 anisori).
Daca exista cineva care doreste sa ma contacteze , astept un mesaj privat.
-
buna
numele meu este irina si sunt din braila sunt insarcinata cu o fetita si mai am foarte putin pana la nastere din anumite motive pe care nu le pot spune aici si acum as dori sa dau acest copil spre adoptie chiar din maternitate unei familii care sa il iubeasca si sa ii ofere material tot ce are nevoie. daca esti cu adevarat interesata iti las nr meu de tel 0754870561 si vb la tel mai multe,
ast un raspuns de la tine urgent eu fiind conditioanata de timpul ramas pana la naste care e foarte scurt
ast raspunsul tau
te pup
-
Ma numesc Claudia , sunt din Satu Mare , doresc foarte mult impreuna cu sotul meu ,sa oferim caldura caminului nostru unui copilas care nu poate fii pastrat de familia lui.Daca cineva
poate sa ne ajute astept mesaje .
-
Irina isi doreste sa isi vanda copilul, dar indirect. Sustine sus si tare ca nu naste decat cu doctora ei care ii cere 2000 euro pentru cezariana. Asa ca feriti-va!
-
buna,numele meu este georgiana. sunt insarcinata sin anumite motive personale nu doresc sa pastrez acest copil.parintii mei nu sunt de acord si nu am nici un fel de ajutor si sprijin din partea lor. vreau sa dau acest copil spre adoptie inca din maternitate. vreau sa fiu sincera si sa spun de la bun inceput ca eu voi naste prin cezariana si ca nu am nici un fel de putere materiala de a suporta costurile acestei cezariene care se ridica dupa barfele din maternitate undeva la 15-20 mil lei vechi si deaceea as dori sa gasesc o famile dispusa sa ia acest copil inca de la nastere si sa ma ajute sa suport aceasta spaga care trebuie data medicilor. nu vreau dar sa credeti ca vreau sa "vand" acest copil dar de la internarea in spital ti se pune in atentie aceste lucruri de la asistente pana la medici.
las nr meu de tel si daca se gaseste o astel de famile cu suflet mare sunati-ma 0745741751
-
Ai schimbat pretul draga mea? Saptamana trecuta te jurai ca 2000 euro ti-a cerut pt cezariana si acum a scazut la 2000 lei? Eu te sfatuiesc sa nu iti mai bati joc de sentimentele unor oameni care nu vor decat sa faca un bine. Nu poti sa ceri sa te scape de "povara" si sa iti dea bani. Nu esti om serios si iti spun din experienta personala ca acesta este un forum serios.
-
buna...ma numesc Andreea si am 23 de ani....am o fetita de 2 anisori dintr-o casatorie anterioara.....vroiam sa va povestesc din pacate o povestioara trista.....cu cateva luni in urma am iubit un barbat si am avut incredere in el....dupa ce ne-am certat din motivul ca el trebuia sa plece in italia la munca...si eu nu vroiam sa plec cu el....pt ca am vazut ce vroia el de fapt...sa ma duc in club ca dansatoare.....am refuzat si ne-am despartit....pe zi ce trece mie imi era rau si vomitam sange si burtica crestea...am zis sa imi iau un test doua sa vad poate sunt insarcinata cu toate ca ciclul imi venea normal....am fct testele si mi-au iesit negative....am respirat usurata.....si lunile treceau si banuti nu aveam sa ma duc la un ginecolog sa vad ce am pt ca mi-e greu sa cresc fetitza si sa imi continui si studiile cu toate ca ma mai ajuta si mama.....si la inceputul lui septembrie am reusit sa strang niste banuti si sa merg la doctor....si surpriza doctoritza mi-a zis ca sunt insarcinata in luna a6-a...am inceput sa plang pt ca mi-e greu sa mai am un copilas si tot singurica sa il cresc pt ca e foarte greu in ziua de azi sa ii oferi totul si nu ai cu ce.....doctoritza m-a sfatuit sa nu fc vreo prostie si sa merg in spital la un cabinet psihologic si sa vb cu doamna de acolo sa il dau spre adoptie.....plang si acum nu a-si vrea sa il dau dar nu am incotro...mama nu stie...am mintit-o ca am infectie si o mint in continuare ...am avut multe ganduri rele dar ,m-am intors pt ca mai am un sufletel mic pe care il iubesc.....va rog da-ti-mi un sfat...sau care e interesata sa imi infieze bebelusul ...va multumesc din suflet ...o zi buna...ast raspuns pe ratusca_crazy2009@yahoo.com...sau id-ul meu ratusca_crazy2009.
-
-
Buna,m-ar interesa sa adopt bebelusul tau.Poti sa ma contactezi la slivneanu2001@yahoo.com sau adresa yahoo messenger : slivneanu2001.Eu si sotul meu ne mai dorim unul dar daca eu nu mai pot face vrem sa infiem.Cu stima,Adriana
-
ce vrajeala ai pe tine,tia cerut banii doctoru aiurea.doctoru nuti cere bani ,am nascut eu prin cezariana in vara si nu mia cerut el iam dat eu cat am considerat asa ca lasane ,vinzi castravetii la gradinarii .
-
faceti tranzactii pe net cu copii a venit sfarsitul lumii va vindeti copii ce dracu ii mai faceti sa va bateti joc de ei , va f...i ca iepuri si ii abandonati nu va puteti numi decat mame denaturate ,sunt atatea metode contraceptive si se poate face si un chiruetaj ,astfel de mame nu au scuze.sunt de neiertat si nu se pot numi mame.
-
buna seara. adriana sunt de acord cu tine ...in mare parte, dar sunt si exceptii. eu am luat bebele de la o fata de 17 ani care nu mi a cerut o cana cu apa.nu si a dat seama ca e gravida , i a venit menstra peste..in fine s a intamplat si nu avea conditii, dara avea un suflet de nota 10 s mult bun simt. pe mine m a impresionat f mult fata asta si sunt mandra ca i cresc copilul. dar din pacate sunt si astfel de specimene cum ar fi duduia de fata. daca vrea sa dea bebele sa duca la spital si sa i spuna dr-ului ca se ocupa el de tot. mai nou dr vand copiii.isi iau bani de la cupluri disperate.exista acest trafic de copii din nefericire.
Reguli de postare
- Nu poti posta subiecte noi.
- Nu poti posta raspunsuri noi.
- Nu poti atasa fisiere.
- Nu iti poti edita postarile.
Reguli forum
© 2010 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati
Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre
Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa
info@copilul.ro.