Ultimele discutii din forum
  1. #1
    Floricica Nou Venita eugenia-cristina's Avatar
    Membru inregistrat la
    15.02.2007
    Postari in forum
    15
    As dori sa stiu daca bebeii vostri au avut probleme cu raguseala? Al meu are 2ani si 3luni si merge la cresa de cca 5 luni, pana s-a acomodat acolo(adica aproape 4 luni)a plans zi de zi si a ragusit facand o laringita care s-a crinicizat, i-am facut tratament cu Augmentin si prednison acum o luna, i-a trecut raguseala pana acum o saptamana cand iar a aparut, nu stiu ce sa fac, e un copil tare plangacios si alintat, plange si tipa din orice, stiti cumva ceva tratamente 'babesti' sau naturiste impotriva raguselii? Astept raspunsurile voastre, va dorim sanatate multa!

  2. #2
    Floricica Nou Venita aleyna's Avatar
    Membru inregistrat la
    01.06.2007
    Postari in forum
    159
    buna,baietelul meu are 2 ani ši o luna ši a facut de mai multe ori laringita iar pediatru mi-a spus ca pana la varsta de 3-4 ani ma voi confrunta cu aceasta problema.i-am facut tratament cu klacid ši am fost sfatuita sa-mi cumpar aparat pentru aerosoli.
    ma ajuta foarte mult,este destul de scump am dat 3 milioane pe el, dar nu mai e nevoie sa-i fac ši tratament cu antibiotic daca imi dau seama din timp.
    melisa si hasan

  3. #3
    Floricica Nou Venita eugenia-cristina's Avatar
    Membru inregistrat la
    15.02.2007
    Postari in forum
    15
    Multumesc pt. raspuns aleyna, nu am de ales si am sa cumpar si eu aparat pt. aerosoli.

  4. #4
    Floricica Avansata ana-alexandru's Avatar
    Membru inregistrat la
    28.09.2006
    Postari in forum
    1.925
    asa am patit si eu cu Alex ,merge de cca o luna la cresa ,i-am facut tratament cu klacid dar dupa nu mai putem sa ne revenim cu scaunul ,face destul de moale ,iar pe raguseala i-am dat sirop de brad si sirop din muguri de pin cu propolis ,il gasesti la farmaciile naturiste
    mami ANA. puiul ALEX