Calcularea perioadei fertile este primul pas pe care trebuie sa-l faci atunci cand te hotarasti sa ai un copil. Pentru a stabili perioada fertila trebuie sa stii cu exactitate care este durata ciclului tau menstrual.
Afla semnificatia notei obtinute de bebelusul tau la nastere si calculeaza chiar tu Scorul Apgar al bebelusului in functie de cei 5 indicatori: Activitate (tonus muscular), Puls, Grimase (raspuns la stimuli), Aspect (culoarea pielii), Respiratie.
Anunta nasterea bebelusului tau!
Alege o felicitare, introdu poza bebelusului tau si trimite-o prietenilor tai pentru a anunta venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei!
Pasi importanti in viata copilului tau!
Adauga povestea fiecarui pas din dezvoltarea bebelusului tau si completeaza cu poze. Creeaza albumul online cu cele mai importante momente din viata copilului tau.
Pe Copilul.ro poti vinde doar produse destinate copiilor si mamicilor. Pentru ca produsele tale sa ajunga pe Copilul.ro, e suficient sa le introduci in una din categoriile specifice, selectand apoi subcategoria asociata produsului tau.
Bazar - Vindem, cumparam si oferim hainute si lucruri pentru copii si nu numai. Bazarul e locul de intalnire al parintilor care vand, cumpara si ofera.
Lumea parintilor: cultura si evenimente culturale, moda, retete culinare, retete vegane, retete de succes pentru parinti, mamici si tatici, diete de slabit, relatie, activitati educative pentru copii, cresterea si educatia copiilor, alaptare.
Am un baietel de 1an si 6 lun pe care as vrea sa-l dau la inot.Problema este ca nu gasesc un loc cat de cat bine amenajat,cu instructori calificati.Cine stie de asa ceva,deci bazin de inot,privat daca se poate,sa-mi spuna si mie.Va multumesc.
Buna fetelor, am cautat si am gasit mai multe cluburi cu piscina, se pare ca sunt foarte putine de calitate, am citit pe forum swim.ro ca ar exista un bazin de inot Atlantis Pipera, putin mai scump, dar conditiile sunt bune. Daca aflati ceva dati de veste.
CLUB MIRAMAR
Piscina acoperita. Initiere inot pentru toate varstele, tot timpul anului
Contact: Blv. Chisinau nr. 6-8, sector 2 , Tel. 255.04.36; Tel/Fax 225.10.25
Orar: L-S: 8-21,30; D: 8-20
PASSION CLUB - localizeaza pe harta
Piscina acoperita, adancimea variaza de la 1,60 m la 2,20 m, conditii de maxima igiena, bar, cabine dus, sauna, cursuri initiere inot pentru copii si adulti, aquagym, kinetoterapie, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, tratamente corporale de slabire (impachetari cu parargil si electrostimulare musculara) Contact: Str. Valea Oltului nr. 117A, sector 6 , Tel. 444.36.67, 444.36.68, 0722.272.072, 0743.048.701 ; passionclub2003@yahoo.com
Orar: L, Mi, V: 17-18; 18-19; Ma, J: 17-18
CLUB CARA
Cursuri de inot, fitness si bodybuilding, terenuri de fotbal pe plaja, volei pe plaja, tenis de camp, tenis de masa, tobogane cu apa, masaj de relaxare si terapeutic, masaj anticelulitic, sezlonguri, ministrand pentru copii
Contact: Str. Rotunda nr.4, sector 3, Tel. 348.35.80; Fax 348.40.63
Email: scaraimpexsrl@yahoo.com
Orar: L-V: NON-STOP
PASSION CLUB
Piscina acoperita, adancimea variaza de la 1,60 m la 2,20 m, conditii de maxima igiena, bar, cabine dus, sauna, cursuri initiere inot pentru copii si adulti, aquagym, kinetoterapie, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, tratamente corporale de slabire (impachetari cu parargil si electrostimulare musculara)
Contact: Str. Valea Oltului nr. 117A, sector 6 , Tel. 444.36.67, 444.36.68, 0722.272.072, 0743.048.701
Email: passionclub2003@yahoo.com
Orar: L, Mi, V: 17-18; 18-19; Ma, J: 17-18
CLUBUL REZIDENT
Sala de fitness, piscina, sauna, teren de tenis, teren de fotbal
Contact: Str. Clucerului nr. 19, sector 1 , Tel. 223.19.12, 223.19.78; Fax 222.90.46
Email: office@residence.com.ro
Web: www.residence.com.ro
Orar: NON-STOP
COMPLEX SPORTIV LA RADU
Piscina, lungime 25 m, latime 12 m; sistem de plata si cu carti de credit
Contact: Str. Tarmului nr. 7 (fosta Baza a Sindicatelor), sector 1 , Tel. 0788.337.535; 0788.337.810; Tel/Fax 206.73.62
Email: yda_club@hotmail.com
Orar: NON-STOP
CLUBUL SPORTIV DINAMO
Cursuri initiere inot pentru toate varstele incepand cu 4 ani; serii de 2 saptamani, intre orele 13-15
Contact: Sos. Stefan cel Mare nr. 7-9, sector 2 , Tel. 210.35.05 (secretariat); 210.67.97 (instruire) Orar: L-V: 8-16
Fetelor, nu va pot ajuta la acest capitol, dar va pot spune ca eu l-am dat pe Christian la inot la 1 an, a facu 6 saptamani (duminica, 1/2 ora), a avut pauza 2 saptamani, si acum, duminica, o luam de la capat.
Christian a fost un scump in primele lectii, aq plans de mama focului, culmea e ca in baita ii place, dar probabil acolo vazand multa lume, galagie etc, s-a cam speriat. Dupa vreo 3 lectii, cand am intrat eu cu el in apa (primele lectii a intrat sotul meu, si el se uiat dupa mine si plangea), am ajuns la stadiu in care nu a mai plans, chiar ii place acum.
Eu spun ca inotul este un sport frumos, bun mai ales pentru dezvoltarea copiilor.
daca va face placere, va puteti uita in albumul meu, cred ca am pus cateva poze de la inot, dar, bineinteles, nu cand plange!!!
Va doresc succes si voua.
bambi a mea are 10 luni si tot m-am intrebat daca e ok sa mergem cu ea la bazin. voi ce stiti?
asa as merge ca e aproape de n oi si e in interior. mi-ar face si mie bine un pic de miscare
Copii au instinctul de conservare foarte bine dezvoltat și cu cât se începe mai devreme cu înotul (chiar și imediat după naștere in unele cazuri și cu asistență specializată) cu atât copilul se va descurca mai bine în apă... și asta pentru că apa e un mediu care seamănă cu mediul din burtică. Și cred că își aduce aminte cu plăcere de momentele acelea.
INDIFERENT DE VÂRSTĂ, DACĂ VREI SĂ FACI PERFORMANȚĂ ( POLO ) SAU DOAR VREI SĂ ȘTII SĂ ÎNOȚI, CURSUL COSTA 150 RON ȘI SE DESFĂȘOARĂ LA ȘTRANDUL TINERETULUI PE DURATA A 10 ȘEDINȚE ( DE LUNI PÂNĂ VINERI, 1 ȘEDINȚĂ PE ZI ). DURATA UNEI ȘEDINȚE ESTE DE 1 ORA ( 10 - 11 / 11 - 12 )