Nivea Baby
Nivea Baby
+ Raspunde
Pagina 1 din 5
1 2 3 4 5 Ultima paginaUltima pagina
Rezultate de la 1 la 11 din 47
    cristinamitrea's Avatar
    Membru inregistrat la
    01.06.2008
    Postari in forum
    63
    miruna a implinit un anisor pe 15 mai.in august noi avrm bilet la mare si vrem sa o luam cu noi,medicul ei a spus ca e f bine.Voi ce credeti?

paula toma's Avatar
    Membru inregistrat la
    30.09.2006
    Postari in forum
    547
    bravo Miruna gata esti domnisoara e bine si noi am implinit un anisor pe 1 iunie si vom merge la mare in iulie....totul depinde de ei daca se acomodeaza cu clima...noi speram sa fie bine..pupicei

clauditza28's Avatar
    Membru inregistrat la
    08.12.2006
    Postari in forum
    1.845
    si noi mergem cu Alex la mare anul asta, in Bulgaria. am ceva emotii ca isi va schimba programul si se va zapaci; si ceva nedumeriri in legatura cu masa, cu statul pe plaja, nu stiu cum sa-l tin pe plaja (in slip cu protectie, in pampers, in pampers special de apa sau putica goala).
    Pe 25 iunie 2007 s-a nascut Alexandru!

dorissa's Avatar
    Membru inregistrat la
    06.04.2007
    Postari in forum
    3.948
    Noi vom pleca in Grecia in septembrie, cand Maria va avea 10 luni si jumatate. Am primit acceptul pediatrei, asa ca, ne vom lua jumatate de casa dupa noi, dar sper sa fie minunat!
    Gabi e mamica, iar Maria Adina (21.10.2007) e dolofanica mica

fluturas's Avatar
    Membru inregistrat la
    26.06.2007
    Postari in forum
    5.614
    Si noi vom pleca cu Alex in august in Bulgaria,pediatra ne-a zis sa-l ducem neaparat la mare.
    Cristina si Alex Darius
    (16 aprilie 2007)

gabi_alex's Avatar
    Membru inregistrat la
    31.10.2006
    Postari in forum
    701
    Si noi am fost anul trecut cu Alex la mare, desi avea 1 anisor si 3 luni.
    A fost bine, desi ne-am dat tot programul de masa si somn peste cap, si pt noi nu a fost concediu.
    Insa a meritat.
    Si anul acesta von merge, de data asta in Turcia. Am ceva emotii, sper ca va fi bine.
    mami Gabi, tati Florin si iubirea noastra ingerasul Alex Florin din 17.04.2006
    Lilypie 4th Birthday PicLilypie 4th Birthday Ticker

Vizitator's Avatar
    Membru inregistrat la
    30.11.2004
    Postari in forum
    15.938
    si noua ne-a zis pediatra ca e foarte indicat sa ducem copiii in fiecare vara la mare, dar dupa varsta de 1 an si jumatate. acum Sara are 1 an si 2 luni, concediul o sa-l "facem", sa zic asa, la Roma, in august, cand ne intoarcem acasa la noi! (acum suntem in Romania). cu siguranta o sa o ducem la mare pe la sf. lunii august, inceputul lui sept., cand nu vor mai fi calduri nebune cum sunt de obicei in Italia! sper sa-i placa, abia astept sa o vad cu piciorusele in nisip, in funduletul gol!!

8. Loading from
    mykyduta's Avatar
    Membru inregistrat la
    22.10.2007
    Postari in forum
    4.134
    Si Daria mea tot pe 15 mai a facut 1 anisor si avem bilet la mare tot in luna august, unde bineinteles ca o vom lua si pe ea.
    Soarele si mare fac foarte bine copilasilor si din cate stiu eu sunt extrem de importante pentru prevenirea si rahitismului.
    Asa ca, sa va bucurati de mare si de soare.
    Daria Maria ( 15 mai 2007)
    Mihaela mami de printesa Daria

ralucaa's Avatar
    Membru inregistrat la
    20.04.2007
    Postari in forum
    4.754
    si pe ALEX am dus-o de bebeluta la mare si pe Efe la fel vom pleca probabil in iunie si stm 1 luna sau mai mult .Stam cu bunicii in turcia la casa de vacanta care e linga marea Ecee e foarte frumos si curat

nicodavid's Avatar
    Membru inregistrat la
    15.02.2008
    Postari in forum
    4.398
    David a facut 1 anisor pe 10 aprilie,vom merge si noi la mare la inceputul lunii iulie...sigur programul lui de nani si papa se va schimba putin ,dar sper sa nu intampinam probleme grave...am si eu ceva emotii cu statul la soare ,dar daca vom respecta orele de stat la soare pt ei si bineinteles nu uitam crema cu factor mare de protectie(eu m-am gandit sa iau de la Mustela)sunt sigura ca va fi bine...si eu l-as lasa in funduletul gol pe plaja ,sa fie si el mai lejer,dar daca vom avea o surpriza ?!!... kk pe plaja !!!...asa ca probabil o sa cumpar scutece speciale pt apa.
    Sa aveti o vacanta cat mai frumoasa!
    Lilypie Fourth Birthday tickers

gabi_alex's Avatar
    Membru inregistrat la
    31.10.2006
    Postari in forum
    701
    Noi ne-am modificat radical programul de somn si papa, in sensul ca daca acasa ne culcam pe la 12, acolo era si ora 16 si nu facea nani.
    Daca adormea pe la 17, se trezea pe la 20, si apoi numai pe 1 noaptea se mai culca.
    Dupa ce am ajuns acasa, si-e revenit imediat.
    Nu pot sa zic ca a fost concediu pt noi, insa ne-am bucurat de el asa cum a fost.
    Probleme deosebite nu am intampinat.
    Noi am fost in iulie, si am pris o caldura infernala. De mancat nu a prea mancat, in schimb a baut foarte multa apa.
    mami Gabi, tati Florin si iubirea noastra ingerasul Alex Florin din 17.04.2006
    Lilypie 4th Birthday PicLilypie 4th Birthday Ticker

Reguli de postare

• Nu poti posta subiecte noi.
  • Nu poti posta raspunsuri noi.
  • Nu poti atasa fisiere.
  • Nu iti poti edita postarile.
© 2010 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.