Nivea Baby
Nivea Baby
+ Raspunde
Pagina 1 din 2
1 2 Ultima paginaUltima pagina
Rezultate de la 1 la 11 din 22

Subiect: Imunobaby

11lor's Avatar
    Membru inregistrat la
    19.10.2007
    Postari in forum
    6
    de unde cumparam imunobaby

Supermama afrodita-elena's Avatar
    Membru inregistrat la
    18.07.2006
    Postari in forum
    20.919
    Imunobaby se gaseste la magazinele tip Plafar si la farmacii..dar nu la toate.
    Cu ajutorul lui D-zeu speram sa depasim toate problemele...

Orice ajutor conteaza..vizitati:

*Blogul meu*

"Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. "

n.claudiaelena's Avatar
    Membru inregistrat la
    25.11.2007
    Postari in forum
    13
    Am auzit si eu de acest medicament. Dati-mi mai multe detalii! Este bun? Unele mamici il prefera in loc de vaccin antigripal. Fac bine?
    clau

alinatatarusanu's Avatar
    Membru inregistrat la
    04.08.2007
    Postari in forum
    148
    buna noi am luat Imunogrip junior ca inlocuitor de vaccin antigripal si deocamdata suntem k.nu am racit si speram sa nu racim prea curand.sanatate voua si bebelusilor.pupici.

davidel's Avatar
    Membru inregistrat la
    13.04.2007
    Postari in forum
    123
    Si noi am luat imunogrip junior(la inceputul lui sepembrie) dar din pacate pentru noi nu ne-a ajutat mult pentru ca in octombrie am racit si a trebuit sa ne internam pentru ca nu scapam de febra . Am schimbat antibioticul de 2 ori,mai apoi la iesirea din spital pediatra ne-a recomandat ECHIN-AID de la farmaciile help net .Pana acum slava domnului nu am avut probleme desi am terminat o sticluta si doctorita ne-a spus sa facem o pauza si mai apoi reluam .Am luat si vit c in toata perioada aceasta.Sanatate multa tuturor.
    bebe DAVID-ALIN(14 NOV 2006) ,mami MARY si tati ALIN va ureaza tuturor"SARBATORI FERICITE"

gugu's Avatar
    Membru inregistrat la
    22.01.2007
    Postari in forum
    849
    aici doar tu poti sa decizi.....imunostimultorul stimuleaza organismul inspre apararea nespecifici adica creste imunitatea ...in general...pe cand vaccinarea face parte din categoria imunitatii specifice(adica are o tinta precisa...depinde de vaccin)...atentie insa ...daca oragnismul este slabit poate sa faca boala contra careia se doreste cresterea rezistentei.....
    EXPERIENTA ESTE NUMELE PE CARE-L DAM GRESELILOR NOASTRE(Oscar Wilde)

noelle's Avatar
    Membru inregistrat la
    15.11.2007
    Postari in forum
    6
    Buna mamici!
    Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am o fetita de un an jumate si am primit pentru ea Minimartieni Imunactiv de la Walmark. Am auzit din mai multe parti ca ar fi foarte bune. Voi ce parere aveti? Si cum sa i le administrez?

8. Loading from
    noelle's Avatar
    Membru inregistrat la
    15.11.2007
    Postari in forum
    6
    Salut din nou!
    Nu ma ajuta nimeni cu un raspuns? Cum sunt pastilele Minimartieni de la Walmark? Pot sa le dau la un copil de un an si jumatate?

anaelis's Avatar
    Membru inregistrat la
    12.02.2008
    Postari in forum
    14
    cred ca depinde copil....fiind pastile poate sa le pape? sa nu se inece cu ele...de exemplu eu ii dau vit.C si e ok. depinde cat de mari sunt si daca pe prospect scrie ca se pot da la copii de varsta asta. Intreaba un dr, sau farmacist.

Moderator ramona mag's Avatar
    Membru inregistrat la
    17.12.2006
    Postari in forum
    1.556
    eu am luat minimartieni pt cea mare si i-am dat si celei mici cateva pastile
    acum depinde de copil daca stie sa mestece sau saa le suga
    cat daca sunt sau nu bune eu am card la walmark si imi iau mereu pt ai mei si pt prieteni si suntem multumiti de ele
    RAMONA mami de DELIA(13.01.1997)si ANDRADA(08.07.2006)

geaninaandries's Avatar
    Membru inregistrat la
    27.11.2007
    Postari in forum
    8
    buna, eu sunt noua pe aici dar pot sa va spun ca pt a-i intari imunitatea fetitei mele de 1 an si 10 luni am cumparat un purificator de aer salin inca din octombrie. de atunci nu mi-a racit nici macar putin, ea fiind foarte sensibila, pana la 1 an jumate a facut trei pneumonii ascunse dintre care una foarte puternica pt care am stat doua saptamani in spital.Eu sper ca acesta este motivul pt care nu a mai racit pana acum si sper sa scapam pana in primavara.

Reguli de postare

• Nu poti posta subiecte noi.
  • Nu poti posta raspunsuri noi.
  • Nu poti atasa fisiere.
  • Nu iti poti edita postarile.
© 2010 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.