Nivea Baby
Nivea Baby
+ Raspunde
Pagina 1 din 2
1 2 Ultima paginaUltima pagina
Rezultate de la 1 la 11 din 12
    pure_pink's Avatar
    Membru inregistrat la
    23.02.2009
    Postari in forum
    15
    Corina mi-a facut temperatura mare de tot aproape 41 si nu reusesc sa o scad. Am pus si otet si toate remediile posibile si nu ii scade. Ce sa ii mai dau? Am sunat pediatra si vine dupa-amiaza sa o vada ca nu pot ajunge eu cu ea, dar pana atunci cu ce sa ii scad febra?

salaicristina's Avatar
    Membru inregistrat la
    18.09.2009
    Postari in forum
    413
    Cat timp are Corina?
    http://s844.photobucket.com/albums/ab1/salaicristina/

salaicristina's Avatar
    Membru inregistrat la
    18.09.2009
    Postari in forum
    413
    Inca ceva razuieste un cartof baga-il in ciorap si lasal pana se usca cartoful,la baietelul meu asa iam facut cand a avut 39,8,si i la scazut cu 2 supozitoare de algocalmin si un paracetamol.Sanatate

Membru inregistrat la
    10.12.2007
    Postari in forum
    13.682
    41? eu as fi ajuns direct la urgente....

mai era un topic pe undeva unde erau mai multe pareri...

dar la febra asa mare poti sa ii dai supozitor novocalmin sau agocalmin fiola, conform varstei, ca si cantitate. impachetari cu scutece cu apa calduta pe tot corpul....sau baitza cu apa calduta... cu 3 grade mai scazuta temperatura apei decat a corpului..

Membru inregistrat la
    10.12.2007
    Postari in forum
    13.682
    cristina cred ca de la novocalmin i-a scazut, nu de la cartofi...

irina.braescu's Avatar
    Membru inregistrat la
    02.09.2008
    Postari in forum
    1.910
    neata!
    andreeacta si eu sunt de aceeasi parere ca novocalminul a scazut febra. acum 5 zile a patit-o pe pielea mea ca Luca a facut 39,5 si intr-un final am ajuns la spital unde este internat si acum si e sub tratament cu gentamicina si cefort.
    pure_pink are cumva rosu in gat?
    Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

irina.braescu's Avatar
    Membru inregistrat la
    02.09.2008
    Postari in forum
    1.910
    ce varsta are micuta?
    uita-te in gatul ei
    Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

8. Loading from
    madaroxi's Avatar
    Membru inregistrat la
    24.04.2009
    Postari in forum
    1.384
    fugi la spital daca nu ai in casa fenobarbital!!!!!!poate face convulsii si fereasca sfantul sa nu ramana cu sechele!!!
    fenobarbital: mie mi s-a spus sa-i dau 1/5 din pastila la 40 temperatura!!la temperatura mare i-am facut si eu impachetari :un prosop umezit si stors bine de la brau in jos,pe frunte otet,sosete cu otet in picioare(otetul indoit cu apa),supozitoare si eventual siropuri!!
    mami si tati iubesc un pui mic

salaicristina's Avatar
    Membru inregistrat la
    18.09.2009
    Postari in forum
    413
    Poate fi asa cum spui,dar dupa 3 supozitoare nu ia scazut decat la 38,7 si dupa aceia iam pus cartofii pe picior si ia scazut la 37,5,poate a ajutat cu ceva lucrurile babesti,sanatate

Membru inregistrat la
    10.12.2007
    Postari in forum
    13.682
    cristina nu te supara pe mine... dar supozitoarele astea cu novocalmin nu se pun oricate ....mai bine ii faci impachetari decat sa ii pui 2 supozitoare....

salaicristina's Avatar
    Membru inregistrat la
    18.09.2009
    Postari in forum
    413
    Sunt de acord cu tine,41 ii foarte mare febra,poate sa iti faca convulsii,dute la urgente daca nu ii scade febra!Sanatate multa

Reguli de postare

• Nu poti posta subiecte noi.
  • Nu poti posta raspunsuri noi.
  • Nu poti atasa fisiere.
  • Nu iti poti edita postarile.
© 2010 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.