Calcularea perioadei fertile este primul pas pe care trebuie sa-l faci atunci cand te hotarasti sa ai un copil. Pentru a stabili perioada fertila trebuie sa stii cu exactitate care este durata ciclului tau menstrual.
Afla semnificatia notei obtinute de bebelusul tau la nastere si calculeaza chiar tu Scorul Apgar al bebelusului in functie de cei 5 indicatori: Activitate (tonus muscular), Puls, Grimase (raspuns la stimuli), Aspect (culoarea pielii), Respiratie.
Anunta nasterea bebelusului tau!
Alege o felicitare, introdu poza bebelusului tau si trimite-o prietenilor tai pentru a anunta venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei!
Pasi importanti in viata copilului tau!
Adauga povestea fiecarui pas din dezvoltarea bebelusului tau si completeaza cu poze. Creeaza albumul online cu cele mai importante momente din viata copilului tau.
Pe Copilul.ro poti vinde doar produse destinate copiilor si mamicilor. Pentru ca produsele tale sa ajunga pe Copilul.ro, e suficient sa le introduci in una din categoriile specifice, selectand apoi subcategoria asociata produsului tau.
Bazar - Vindem, cumparam si oferim hainute si lucruri pentru copii si nu numai. Bazarul e locul de intalnire al parintilor care vand, cumpara si ofera.
Lumea parintilor: cultura si evenimente culturale, moda, retete culinare, retete vegane, retete de succes pentru parinti, mamici si tatici, diete de slabit, relatie, activitati educative pentru copii, cresterea si educatia copiilor, alaptare.
m-am gandit sa am in casa ciocolata cavit junior,si sa ii dau cand cere ciocolata,macar contine vitamine.voi ati dat copiilor ciocolata cavit?eu m-am gandit ca rau nu are ce sa-i faca,ca doar contine vitamine si calciu,si eu oricum nu i-am dat vitamine niciodata sau calciu.voi ce parere aveti de ele?am citit pe ele ca se dau o bucata pe zi.
eu i-am dat piciului cel mare. are 3 ani si o pofta de mancare de calibrul unei furnicute. cum siropul nu l-a vrut, i-am luat cavit si ciocolata si cel cu vanilie. In prima faza nu a vrut niciunul. dupa vreo 4 saptamani am reusit sa il pacalesc ca e ciocolata si asa a inceput sa il ia. nu am simitit o imbunatatire substantiala in ceea ce priveste pofta de mancare. cu siropul era mult mai ok. acum ii dau iar. este toamna, aportul de vitamine si minerale nu mai e ca in perioada in care aveam fructe la discretie. ii dau cavit in cure de 10 zile pe luna.
Si noi luam Cavit dar nu mereu ...acum pe perioada toamna-iarna ii dau cate un cubulet pe zi sau cand e bolnavioara sau cred eu ca e expusa mai mult oboselii , in rest luam vitamina C si siropuri naturale pentru imunitate. Poti sa ii dai in continuare nu ii face rau dar sa nu fie pe timp indelungat.