-
Olita, cum il conving pe micutul meu?
Topicul este raspuns la articolul Olita, cum il conving pe micutul meu?
AM UN BAIETEL DE 2 ANI SI 2 LUNI- MIHAI.
DE 4 LUNI AM RENUNTAT LA PEMPERS , FACE NUMAI LA OLITA , DE DOUA SAPTAMANI SE DUCE CHIAR LA TOALETA.
CAND LA-AM PUS PE OLITA AM ASEZAT IN JURUL LUI JUCARIILE LUI FAVORITE SI NE-AM JUCAT PANA CANDA SI-A FACUT TREBURILE , DE FIECARE DATA L-AM LAUDAT " UITE CE BAIAT MARE ARE MAMA , A FACUT ...., BRAVO IUBIRE HAI SA-TI DAU PUPICI.
LA MINE A FUNCTIONAT .
ACUM VINE SI SE CERE CAND ARE NEVOIE .
-
Bravo pentru baietelul tau..E suficient de mare acum...As vrea sa spun ca am ctit o carte a unui medic japonez, in care se spune ca sa-l obligi pe copil la o virsta foarte mica sa stea la olita e o mare greseala! Dupa el, asta ar fi explicatia faptului ca adultii sufera de constipatie...Ce parere aveti?
-
BUNA! AM O FETITA DE 2 ANI SI O LUNA SI AM RENUNTAT LA PAMPERS DE LA 1 AN SI 6 LUNI, DAR NU SI NOAPTEA SI AS VREA SA RENUNTAM LA PAMPERSUL DE "NOAPTE" SI NU STIU CUM.
-
am o fetita de 2 ani si de la 1 an si 10 luni a inceput sa se ceara singura la baie dar nu pe olita numai pe wc de aceea iam luat si un capac special pt copii si ai placea dar de ceva timp a incetat sa mai zica ,ce trebuie sa fac?numai pipi face pe ea ,treaba bare intodeauna zice?datimi va rog un sfat
-
Eu am o fetita de 2 ani si 4 luni, si facem pe olita sau wc. doar pisi, si caca numai pe noi. Nu reusim nici cum sa scapam de asta. Am incercat si sa o las mai mult timp murdara, si degeaba (desi nu ii place deloc).Astept sfaturi cu disperare....
Reguli de postare
- Nu poti posta subiecte noi.
- Nu poti posta raspunsuri noi.
- Nu poti atasa fisiere.
- Nu iti poti edita postarile.
Reguli forum
© 2010 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati
Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre
Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa
info@copilul.ro.