Ati citit cartea? ce parere aveti de metodele lui J. Gray? le-a pus cineva in practica? nu stiu daca s-a mai discutat despre asta, nu am gasit nimic pe forum
Ati citit cartea? ce parere aveti de metodele lui J. Gray? le-a pus cineva in practica? nu stiu daca s-a mai discutat despre asta, nu am gasit nimic pe forum
Si trebuia postat la sectiunea pentru urgente maxime, "Raspunde-mi acum!"?
ma scuzi, nu stiam exact unde, am vazut ca apar acolo majoritatea intrebarilor. o sa caut sa vad exact unde. sunt "floricica nou venita". nu se mai repeta:)
nu, eu am postat acolo, pana m-am "lamurit"care e treaba...:). nu e o urgenta, incercam sa aflu pareri. cartea prezinta anumite metode de educatie pozitiva pentru cresterea unor copii cooperanti , increzatori si sufletisti
sma nu am citit cartea desi mi-ai trezit curiozitatea si pe viitor vreau sa o citesc? tu ce parere ai despre aceste metode???
eu zic ca e o carte buna.merita citita.deocamdata nu prea avem cum sa punem in practica ce e pe acolo, matei e micut. dar pentru viitor ideile sunt bune. ssinziana, poti sa-mi recomanzi si alta carte?
tot despre psihologia copilului, mai bine spus metode bune de "cooperare":).
Buna din nou Sma :) eu o sa iti scriu pentru inceput cartile pe care le-am citit eu :) Fiecare dintre ele este buna in felul ei ;) Daca te intereseaza vreun titlu nu ezita sa ma intrebi mai multe despre cartea respectiva sau orice altceva :)
1."De ce mint copiii"-Paul Ekman
2."Cum sa le vorbim copiilor despre sexualitate"-Linda&Richard Eyre
3."Ce sa le spunem copiilor :cand sunt foarte mici,cand sunt tristi,cand sunt bolnavi,cand se bucura"-Francoise Dolto
4."Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau"-Alain Braconnier
5."Indrumarea copilului la scoala si acasa,in functie de temperamentul sau"-Gerard Caron
6."Psihologia dezvoltarii umane"-Florinda Golu
7."Cum sa sustinem copilul in functie de temperamentul sau"-Gerard Caron
8.Jocuri psihologice pentru copii de la o zi la sase ani"
9."Repere in abordarea copilului dificil"-Silvia Tinica
10."Cum sa-ti ajuti copilul?"-Vincent Acker
11."Intre parinte si copil"-Dr.Haim G.Ginott
12."Comunicarea eficienta cu copiii"-Adele Faber
13."Desenele copilului tau"-interpretari psihologice (aici daca vrei poti sa-mi trimiti desenul copilului si ma ofer sa-l interpretez )
14."Disciplinarea pozitiva sau cum sa disciplinezi fara sa ranesti "
15."Psihologia copilului prescolar"
16."Testul arborelui"( unde la fel copilul trebuie sa deseneze un copac pe o pagina A4,daca vrei ma ofer tot asa sa-l interpretez pentru ca aici e ceva mai complicat )
Deci repet,daca te intereseaza vreo carte si vrei sa sti mai multe despre ea te rog sa imi spui :) Cunosc si alte carti,dar inca nu le-am citit pe toate ca sa pot sa le recomand :)
pupici :*