Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Avansata floro's Avatar
  Membru inregistrat la
  14.10.2008
  Postari in forum
  1.872
  buna fetele!am si eu o intrebare si poate aveti mai multe cunostinte in domeniu si ma puteti informa mai mult si pe mine...

  am terminat liceul teologic ortodox in 2005 si ma intereseaza daca pot sa lucrez la o gradinita ca educatoare?am inteles ca trebuie sa imi depun un dosar la inspectoratul judetean,stiu ca tocmai in iulie se dau examene pt invatamant dar nu stiu exact daca pot avea sanse si daca trebuie neaparat sa astept pana in iulie cand vor fi posturi vacante!?am trei diplome de la acest liceu,de bac,diploma ca am absolvit liceul teologic si certificat de competente profesionale.un profesor mi-a spus ca nu as avea sanse sa predau la scoala,atunci ma interesasem pt generala,ca nu am facultate.nici acum nu am facultate cu profil didactic,am doar liceul teologic...

  stiti cate ceva sa ma informati?

 2. #2
  Floricica Nou Venita elushk's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.11.2007
  Postari in forum
  65
  buna,si eu vreau sa devin educatoare si am doar un liceu teoretic de matematica informatica,m-am interesat si trebuie sa ne inscriem la Colegiul Universitar de Institutori Bucuresti, telefon 021. 745 20 20.Trebuie sunat sa vezi cum trebuie sa procedezi.Sper ca ti-am fost de ajutor.
  Ella

 3. #3
  Floricica Avansata gazica's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.07.2007
  Postari in forum
  2.384
  Pe post de suplinitor. Se poate. Intereseaza-te la Inspectoratul Scolar Judetean.
  minunea numarul 1
  Lilypie Kids Birthday tickers Bogdan George


  minunea numarul 2


  Lilypie Pregnancy tickers

 4. #4
  Floricica Avansata floro's Avatar
  Membru inregistrat la
  14.10.2008
  Postari in forum
  1.872
  multumesc fetele! am sa ma duc sa depun dosar poate reusesc saptamana viitoare sa depun dosarul la inspectoratul judetean.
  ella multam pt nr dar trebuie neaparat sa fac acest colegiu universitar de institutori? pt ca e adevarat daca nu ai studii superioare si vine cineva care are iti ia locul dar eu sunt deja la o facultate si este de contabilitate iar chestia cu educatoarea vreau sa o fac ca sa castig niste bani si daca o sa imi placa sa lucrez din nou cu,copii ma apuc sa fac si acest colegiu!
  intrebarea e,fara acest colegiu nu poti sa devii educatoare?

 5. #5
  Floricica Nou Venita ed.alina's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.06.2008
  Postari in forum
  10
  Buna!ba da, te poti angaja ca educatoare suplinitoare necalificata, adica 600 ron salariul, 5 ore pe zi, dar tot prin concurs.Poate sa fie deficienta mare de cadre pe o anume gradinita si atunci te pot primi in ianuarie sau cand mergi tu...iar daca vrei sa ramai in invatamant, mergi si fa facultatea de psihologie si stiintele educatiei de la universitatea bucuresti, 3 ani, 2500 ron pe an daca mai ai o facultate de stat de la buget.Succes!

 6. #6
  Floricica Nou Venita mikhaella's Avatar
  Membru inregistrat la
  19.02.2009
  Postari in forum
  2
  Buna seara. Ma numesc mihaela si am 20 de ani. Locuiesc in norvegia momentan. am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.

  Eu fac scoala in norvegia. am facut un an de Sănătate și asistență socială iar acum in august incep in anul al doilea la un profil care se numeste ( Copii și tineret ).

  Vreau sa stiu daca se ia in considerare scoala care o fac eu aici in Romania. Pot sa lucrez cu copii in romania? sau mai trebuie sa dau vreun examen sau ceva ?

 7. #7
  Floricica Nou Venita cristinabebe's Avatar
  Membru inregistrat la
  16.02.2009
  Postari in forum
  19
  mergi si te intereseaza la Inspectoratul Judetean, deoarece dosarele se depun in luna mai iar concursul pentru suplinitori este in august septembrie. Bafta!

 8. #8
  Floricica Nou Venita iry25's Avatar
  Membru inregistrat la
  07.05.2009
  Postari in forum
  1
  Buna fetelor ,doamnelor am si eu o mare nelamuriri si sper ca cineva sa ma lamureasca.Am terminat liceul pedagogic cu specializarea instructor animator de educ. extrasc.in 2004.tin sa mentionez ca am facut doar 12 clase asa se facea atunci.In prezent su studenta la psihologie anul II si fac si modulul Psihopedagogic.Intrebarea mea e pot sa fiu educatoare cu aceasta specializare?Trebuie sa astept sa termin modulul psihopedag?PLSSSS help multumesc!

 9. #9
  Floricica Nou Venita ralucanechita's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.05.2009
  Postari in forum
  2
  Buna fetelor, am si eu o intrebare? am inteles ca pot fi educatoare suplinitoare daca nu am liceul pedagogic, pot fi educatoare suplinitoare si la o gradinita particulara? si care este diferenta dintre cele doua?
  In ca o intrebare, dosarele se depun luna asta pentru suplinitori la inspectoratul judetean al orasului?

 10. #10
  Floricica Nou Venita ralucanechita's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.05.2009
  Postari in forum
  2
  Cum pot sa fiu educatoare suplinitoare calificata? am un liceu economic si anul asta ma inscriu la facultate. plss ast raspuns pupici

 11. #11
  Floricica Nou Venita gabrielleharpes's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.06.2009
  Postari in forum
  1
  eu sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Limbi Straine,Univ Bucuresti,fac modulul psiho-pedagogic si am si un atestat de limba engleza.as vrea sa predau lb engleza intr-o gradinita,dar mi s-a spus ca,eventual mi se va accorda un post de suplinitor necalificat.Am sunat la Inspectorat si am aflat ca dosarele pentru suplinitori se depun in august,parca pe 24 ,nu mai stiu sigur si se va da si un examen de atestare a cunostintelor.Doamnele de la secretariat nu stiu inca in ce va consta examenul,nici macar ce ne este necesar pentru dosar.Mi se pare o bataie de joc,sincer.Daca are cineva mai multe informatii despre acest subiect(cum as putea preda lb engleza in gradinite) va rog sa ma anuntati si pe mine.Va pup pe toate!

OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!