Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.679

  Idee Activitati extracuriculare la gradinita

  Cred ca activitatile extracurriculare la gradinita sunt foarte imporante deaorece este o maniera eficienta de a largi orizontul de cunoastere al copilului, de a-di stimula curiozitatea si de a-l face sa se integreze in comunitate.

  Printre activitatile extracurriculare pe care eu le vad bune la gradinita sunt vizitele la muzee, la gradina botanica, gradina zoologica, vizitele la teatru sau circ.

  Care sunt activitatile extracurriculare la care pariticipa copiii vostri la gradinita?

 2. #2
  Floricica Nou Venita maria_p2010's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.11.2011
  Postari in forum
  7
  la noi la gradi se fac urmatoarele activitati extracuriculare (care sunt incluse in tarif): limba engleza, educatie ecologica, deprinderi gospodaresti, educatie igienico-sanitara

  mai sunt si activitatile optionale: muzica, dans modern, pictura, karate, limba germana, patinaj (pe timpul iernii) si inot (vara)

  plus activitatile "cultural-distractive" (cum le numesc ei) :vizita la Dinsneyland Paris (au fost in vara), la gradina zoologica, botanica, muzee, Atelierul Olarului, teatru, circ; participari la diverse concursuri intre gradinite.

 3. #3
  Floricica Nou Venita ioana_v2009's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.11.2011
  Postari in forum
  19
  al meu participa la tot ce are in programa Puiutul Pufos, dar fara sa-l fi impins eu de la spate. as zice ca din copetitie cu ceilalti, sa nu cumva sa faca altul ceva si el sa nu fie prezent :))

OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!