Dragele mele,
Aceasta este postarea din blog a unei mamici (oanacriss)care are nevoie de ajutor. Va rog cititi si daca aveti cum sa o ajutati stiu ca o veti face asa cum ati aratat de multe ori pana acum. Multumesc!
"Buna seara!
Este prima oara cand va scriu si va cer ajutorul in legatura cu fetitele mele (Alexandra si Cristina).
Fetitele mele au venit pe lume pe 14.02.2005, dupa o sarcina grea, de aproximativ 33-34 saptamani. Am nascut destul de greu, normal, Alexandra a venit pe lume relativ usor (la 04:50), iar Cristina mult mai greu, dupa 15 minute (05:05), fiind ajutata sau trasa cu forcepsul.
A urmat o perioada grea (internari in spital, drumuri la Timisoara, multe tratamente). Am ajuns la 3 ani si o luna, dar nu suntem suficient de bine dezvoltate. Alexandra merge in picioare de la 1 an si 7 luni, iar Cristina inca nu merge singura in picioare. Nu vorbesc aproape deloc, doar cateva cuvinte. Fraze nici vorba. Inteleg tot ce vorbim, mai ales Alexandra. Cu cristina e un pic mai greu. Nu prea arata ce are (daca ii e foame, sau daca vrea ceva anume), doar zbiara. Azi am aflat ca sunt anumite centre de recuperare pentru copii.
Eu am optat sau as prefera Sibiul, deoarece acolo nu sunt singura . Am nevoie de sfatul vostru. Deocamdata nu stiu ce v-as mai putea spune. Multumesc mult pentru atentia voastra. Astept sfaturi, opinii sau critici."
Oana

Raspunde cu citat