-
Lista adaposturilor pentru femeile batute
Topicul este raspuns la articolul Lista adaposturilor pentru femeile batute
Suntem intr-un mare impas...eu, Marandici Adrian, m-am implicat intr-o relatie cu o fata care are o fetita de 2 ani. Suntem de 7 luni impreuna si viata noastra e un calvar. Nu sunt acceptat de catre familia ei din motivul ca nu sunt un milionar si ne fac viata un calvar. Pe prietena mea au batut-o parintii de f multe ori, de maine au fost amenintate ca vor fi date afara din casa (prietena mea cu tot cu fetita) si nu stim ce sa facem. Eu stau cu bunica mea si cu sora ei si nu sunt de acord sa le primeasca si pe ele....nu am casa mea, nu am nimic....suntem 3 suflete lipsite de aparare. Maine vom merge sa scoata prietena mea certificat medico-legal si sa punem plangere penala impotriva tatalui ei. Copilul traieste in urlete, injuraturi, imbranceli, cuvinte vulgare si deseori amanintata ca nu va mai avea ce manca. Desi sunt niste oameni f bogati, cultura lor e jalnica, amandoi analfabeti si mai mult, tatal e betiv. (bunicul fetei) Situatia este foarte complicata, nu stim ce sa facem....de maine risca sa ramana pe strada! Va rog, ajutati-ne!!!
-
Vad ca esti din Buc , incearca sa suni la unul din adaposturile astea,poate primesc si asa de urgenta pt cateva zile.
Oliver Alexander-22.08.07 si mami Cristina
Laptele de mama este perfect!
Oli a fost alaptat 1 an si 7 luni!
Reguli de postare
- Nu poti posta subiecte noi.
- Nu poti posta raspunsuri noi.
- Nu poti atasa fisiere.
- Nu iti poti edita postarile.
Reguli forum
© 2010 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati
Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre
Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa
info@copilul.ro.