Nivea Baby
Nivea Baby
+ Raspunde
Rezultate de la 1 la 6 din 6

Membru inregistrat la
    10.12.2007
    Postari in forum
    13.682
    aseara primeste sotul un beep de la astfel de numar... si eu curioasa cum sunt caut pe net sa vad ce e cu prefixul ala..din ce tara provine apelul..si ce credeti?

este o mare teapa!!! daca suni inapoi, daca dai beep raspunde automat un calculator si te usuca de bani...

azi am primit si eu acelasi apel... deci s-au pus baietii pe treaba...

cum nu mai auzisem de asa ceva, m-am gandit ca va prinde bine s stiti si voi... mai ales pt sotiile curioase ca mine :)))

dragneapaula's Avatar
    Membru inregistrat la
    22.08.2009
    Postari in forum
    92
    multumim pt avertizment

k.aurelia's Avatar
    Membru inregistrat la
    15.04.2008
    Postari in forum
    4.182
    la unul din radiourile din Bucuresti au spus astazi acelasi nr de telefon si ca e o mare teapa

mare atentie, nu sunati inapoi
    Lilypie Fourth Birthday tickers smiles
    Andra Florentina

ruxt's Avatar
    Membru inregistrat la
    11.06.2009
    Postari in forum
    9
    Buna
    Si eu am primit un astfel de apel, si sotul, la distanta de 2 zile, acelasi numar, doar ultima cifra difera, la mine 2 la el 0....
    Sa nu sunati inapoi!

Ambele apeluri au fost intre orele 4-5 dimineata!

ellla's Avatar
    Membru inregistrat la
    19.02.2008
    Postari in forum
    2.466
    si noi am primit si eu si sotul, dimineata pe la 5, eu prima si peste cateva zile el.
    intrebarea mea e , oare cei de la telefonie ce amestec au ca doar banii de la factura in contul lor intra, nu?
    Lilypie Kids birthday PicLilypie Kids birthday Ticker

Membru inregistrat la
    10.12.2007
    Postari in forum
    13.682
    da , dar ei platesc la randul lor catre alte retele... de-aia cand suni din vodafone la orange e mai scump decat vodafone- vodafone

Reguli de postare

• Nu poti posta subiecte noi.
  • Nu poti posta raspunsuri noi.
  • Nu poti atasa fisiere.
  • Nu iti poti edita postarile.
© 2010 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.