Nivea Baby
Nivea Baby
+ Raspunde
Pagina 1 din 4
1 2 3 4 Ultima paginaUltima pagina
Rezultate de la 1 la 11 din 38
    aidushu's Avatar
    Membru inregistrat la
    04.12.2007
    Postari in forum
    41
    Ce meserie ati vrea sa aiba copilul vostru?O sa-l lasati pe el sa aleaga sau o sa-i impuneti una?Sustinerea lui sau ce hotaraste mama e litera de lege?

teodorabia's Avatar
    Membru inregistrat la
    04.11.2006
    Postari in forum
    596
    Eu imi doresc sa reusesc sa-l sustin in ceea ce el va vrea sa faca.Stiu ca o sa-mi fie foarte greu,dar este pentru mine importanta implinirea lui in viata atat din punct de vedere sufletesc cat si in societate.
    Mama de copii frumosi Remus-Raul 15.06.2004
    Flavia-Alexandra 25.04.2006

gabi_alex's Avatar
    Membru inregistrat la
    31.10.2006
    Postari in forum
    701
    Nu o sa ii impun nimic, asta este clar.
    Insa daca observ anumite inclinatii o sa incerc sa il indrum oarecum.
    Un lucru este clar pt mine acum, ca Alex este destul de mic deocamdata, il voi sustine orice decizie ar lua.
    Implinirea lui sufleteasca este cea mai importanta pt mine.
    La urma urmei, orice meserie este frumoasa atata timp cat se face din placere.
    mami Gabi, tati Florin si iubirea noastra ingerasul Alex Florin din 17.04.2006
    Lilypie 4th Birthday PicLilypie 4th Birthday Ticker

irra's Avatar
    Membru inregistrat la
    26.10.2007
    Postari in forum
    812
    Am de gand s-o sustin in ceea ce vrea sa faca. Va alege singura cand va fi cazul.

florizarnovean's Avatar
    Membru inregistrat la
    03.10.2007
    Postari in forum
    1.723
    Si eu sunt de parere ca nu e bine sa i se impuna copilului ce sa faca. Intr-adevar trebuie ajutat in descoperirea abilitatilor sale si sfatuit cand o cere. Dar el singur trebuie sa aleaga ce meserie va avea, caci e minunat atunci cand iti place ceea ce faci, nu-i asa?
    Lilypie Third Birthday tickersLilypie Fifth Birthday tickers

lauraaa's Avatar
    Membru inregistrat la
    07.01.2007
    Postari in forum
    1.234
    buna fetele,ceea ce mi-as dori pentru bebe meu e sa fie pilot sau adversarul lui schumacher :)) la raliu formula 1,oricum il voi sprijini in tot ceea ce isi doreste,Dar noi vom incepe sa-i cumparam avionase,sa-i decoram camera cu avioane si cer si stele ...:))
    Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Vizitator's Avatar
    Membru inregistrat la
    30.11.2004
    Postari in forum
    15.938
    eu am vrut sa fiu lasata de parinti sa fac ce-mi place. mama ma vedea stewardesa, eu profesoara de limbi straine. si am facut ce am vrut eu, litere. pe copiii mei o sa-i las sa aleaga ce le place lor mai mult, cu conditia sa fie o meserie decenta.

8. Loading from
    rodikutza's Avatar
    Membru inregistrat la
    02.02.2008
    Postari in forum
    328
    eu o voi sustine, sper sa am puterea necesara si sper sa-mi dea Dumnezeu intelepciune sa o pot sprijini din toate punctele de vedere.
    Daca ceea ce isi alege este ceea ce isi doreste cu adevarat, atunci implinirea ei va insemna multumirea mea.Un parinte este multumit cand copilul lui se simte implinit, nu-i asa?

madyflo's Avatar
    Membru inregistrat la
    19.03.2008
    Postari in forum
    2.078
    eu voi sustine alegerea lui.Stiu din proprieexperienta ca nu este bine sa aleaga altii in locul tau.Ce isi va alege el il voi sustine si voi fi alaturi de el.
    Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
    Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

stefaniajohansson's Avatar
    Membru inregistrat la
    08.11.2007
    Postari in forum
    4.304
    si eu sunt de principiul ca ea isi va alege calea in viata..eu tot ce pot sa fac e sa-i dau o educatie buna, ca sa fie buna si calea ce o va alege ea..o voi sprijini chiar daca nu ma va incanta alegerea ei..evident, daca nu e ceva rau..o sa o dau la toate sporturile posibile si o sa poata renunta dupa prima sedinta..la fel si cu artele..ea va putea sa aleaga daca ii place ceva si daca va face o pasiune pt un sport sau o arta, ne vom concentra sa o ajutam sa reuseasca..
    in acelasi timp ii voi insufla si dragostea de scoala..pe care si eu am avut-o..cu pauza de 4 ani in timpul liceului ;P
    deci poate alege: sportiva, artista sau intelectuala..orice combinatie;P

"We are surrounded by experts who have studied tirelessly to learn more and more about less and less, only to end up knowing absolutely everything about nothing" - Paul Chek - How to eat, move and be healthy!

stefaniajohansson's Avatar
    Membru inregistrat la
    08.11.2007
    Postari in forum
    4.304
    dar ce mi-ar placea mie ar fi sa fie dansatoare (nu conteaza daca de dans sportiv sau modern) si cand s-ar retrege ar putea deveni instructor de dans..
    sotului i-ar placea probabil sa fie sportiva, ca el..
    eu tin mult si la partea cu scoala, dar va fi alegerea ei..
    deocamdata ne gandim sa-i oferim orice sansa posibila

"We are surrounded by experts who have studied tirelessly to learn more and more about less and less, only to end up knowing absolutely everything about nothing" - Paul Chek - How to eat, move and be healthy!

Reguli de postare

• Nu poti posta subiecte noi.
  • Nu poti posta raspunsuri noi.
  • Nu poti atasa fisiere.
  • Nu iti poti edita postarile.
© 2010 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.