Calcularea perioadei fertile este primul pas pe care trebuie sa-l faci atunci cand te hotarasti sa ai un copil. Pentru a stabili perioada fertila trebuie sa stii cu exactitate care este durata ciclului tau menstrual.
Afla semnificatia notei obtinute de bebelusul tau la nastere si calculeaza chiar tu Scorul Apgar al bebelusului in functie de cei 5 indicatori: Activitate (tonus muscular), Puls, Grimase (raspuns la stimuli), Aspect (culoarea pielii), Respiratie.
Anunta nasterea bebelusului tau!
Alege o felicitare, introdu poza bebelusului tau si trimite-o prietenilor tai pentru a anunta venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei!
Pasi importanti in viata copilului tau!
Adauga povestea fiecarui pas din dezvoltarea bebelusului tau si completeaza cu poze. Creeaza albumul online cu cele mai importante momente din viata copilului tau.
Pe Copilul.ro poti vinde doar produse destinate copiilor si mamicilor. Pentru ca produsele tale sa ajunga pe Copilul.ro, e suficient sa le introduci in una din categoriile specifice, selectand apoi subcategoria asociata produsului tau.
Bazar - Vindem, cumparam si oferim hainute si lucruri pentru copii si nu numai. Bazarul e locul de intalnire al parintilor care vand, cumpara si ofera.
Lumea parintilor: cultura si evenimente culturale, moda, retete culinare, retete vegane, retete de succes pentru parinti, mamici si tatici, diete de slabit, relatie, activitati educative pentru copii, cresterea si educatia copiilor, alaptare.
bebelusa mea de 3 luni jum respira greu si suierator.au consultat-o 2 medici pediatrii si au spus ca nu e vorba de nici o viroza sau vreo raceala.nasucul il curatam la 4-5 ore cu ser fiziologic si cu pompita,dar tot greu respira si se chinuie sa pape. ce parere aveti?sa fie vorba de raceala sau de vreo alergie la ceva?atunci cind se infunda,mai si tuseste,dar febra nu a facut pina acum.va multumesc!
Daca nu-i vorba de nici o boala, cel mai probabil e de vina aerul din incapere. Aeriseste cat poti de des, in special inainte de culcare si foloseste umidificatoare!!!
si al meu tot asa a patit, bine a si racit intre timp, dar eu nu am reusit sa-l desfund cum trebuie pana nu mi-am cumparat o pompa pentru aspirator. medicul pediatru mi-a zis ca nu e prea indicat sa o folosesc decat in caz de urgenta si am folosit-o de vreo 2 ori, dar de atunci respira bine. pompele para de cauciuc la noi nu au facut nimic, dar dupa cum ziceam popa pentru aspirator o folosesc cat de rar pot si doar cand a fost foarte foarte infundat si nu putea respira in rest ser fiziologic. cat a fost racit ce am mai facut eu a fost sa cumpar o candela cu esenta de eucalipt si menta pui putina sa nu fie mirosul puternic, eu zic ca si-a facut treaba, l-a desfundat si improspateaza aerul din camera pe langa ca si umidifica umpic.
s-ar putea sa fie aerul cam uscat in camera, incearca sa pui pe calorifer un vas cu apa, poti pune in el si cateva picaturi de eucalipt( dezinfecteaza aerul si desfunda nasucul)sau mai poti incerca sa pui linga bb o ceapa taiata care atrage virusii si desfunda nasul.