Newsletter · Concursuri · Adrese Utile

Cont nou
Fertilitate Sarcina Nastere Bebelusi Copii 1-3 ani Copii 3-6 ani Scolari Magazin Forum Comunitate
Ultimele discutii din forum
    Floricica Senior geo_s's Avatar
    Membru inregistrat la
    07.04.2010
    Postari in forum
    2.642
    Buna dimineata si de la noi!
    Citat Postat de nickisor Vezi mesajul
    buna dimineata si de la noi!
    medeea e tot mai matinala, asta pentru ca o pun la culcare mai devreme...
    nu vrea sa mai doarma la 5-6 cum facea inainte, asa ca la 9 jumate doarme... normal ca la 7 e treaza, mozoleste putina tzitzi si apoi joaca si palme si picioare in burta...
    acum am pus-o in patut, sa ma pot dezmatici si eu...

geo, cum se simte mircea?

coca, ce fac ursuletii?
    pe Mircea l-am supravegheat aseara pana la 2, se tot chinuia sa respire pe nas, asa ca i-am pus cateva paturele sa stea cu capul mai ridicat si am incercat sa-i iau mucii cu pompita aia din somn dar nu am reusit...acum vad ca e un pic mai bine, adica nu am mai scos muci, dar a ramas tusea si ochisorul care parca tot curge un pic
    Citat Postat de nickisor Vezi mesajul
    fetelor, pana la urma eu tot n-am inteles... cum trec de la aptamil 1 la aptamil 2 ?
    brusc sau treptat?
    eu am trecut semi-treptat, adica le-am pus cate o cupa din nr 2, apoi 2, 3, 4 pana am ajuns la tot biberonul doar din nr 2

Citat Postat de Emy23 Vezi mesajul
    neata
    Am nevoie de un sfat.......Andrei ieri mi-a facut 4 scaune mai moi decat de obicei si azi noapte a facut iar si acum inca unul aproape lichid.....ce i-am dat nou a fost smantana dar acum nu mai stiu ce sa fac...
    oare e i-a dat criss de curand lui sughitel?>

daca ii fac in loc de piure de fructe orez cu mere coapte si banana l-o mai inchega?
    orezul, banana, branzica stiu ca incheaga la stomacel...vezi pe grafic ca sunt si alte alimente care sunt bune in caz de diaree Laxative – Antidiareice | Retete Bebelusi
    Mami si tati au un baiat Mircea si o fata Ana :)

Lilypie Second Birthday tickers

Floricica Cu Vechime Emy23's Avatar
    Membru inregistrat la
    25.05.2010
    Postari in forum
    5.917
    Citat Postat de mmanu Vezi mesajul
    ceai de menta emy si poti sa ii dai orez cu morcove asa mai de regim , pb ca nu i-a cazut ceva bine la stomac
    buna dimi
    eu am fost sa rezolv cu medicul de fam al amaliei, la cea noua mi-a dat o foaie si am mers la actuala care s-a ofuscat astepta sa fac vaccinul la ea ca ea l-a comandat, pe banii mei ... fara sa ma intrebe, cert e ca nu am reusit sa ii scot fisa cica sa merg dupa data de 1 martie... ei o sa mergem atunci , ce sa facem bine ca am reusit si am ajuns
    amalia iar nu a dormit ok, deja simt ca ma ajunge oboseala sper sa isi revina si vremea asta sa putem iesi afara si sa treaca o data reactia asta la vaccin, la fiecare vaccin a facut altfel :)
    stiu de menta dar eu cautam alternative ca nu iii place ceaiul de menta
    a mai avut pb la 4 luni dar atunci nu incepusem diversif bine.....acum ca poate papa sper sa am mai multe solutii prin al;imentatie
    oare criss a zis ceva de furazolidon?

Floricica Debutanta cab03's Avatar
    Membru inregistrat la
    08.10.2006
    Postari in forum
    994
    buna dimi
    noi ca de obicei dormim ,merg sa fac putin orez cu lapte ca acum se scoala
    azi noapte s-a trezit tipand de vroe 3 ori
    Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Floricica Veterana mmanu's Avatar
    Membru inregistrat la
    08.01.2010
    Postari in forum
    11.068
    emy eu stiu ca poti sa ii dai si putin praf de smecta in ceai si sa il hidratezi obligatoriu
    dar de la ce a facut?

Floricica Senior lavinia24's Avatar
    Membru inregistrat la
    08.04.2010
    Postari in forum
    4.101
    Citat Postat de rodica87 Vezi mesajul
    eu zic sa te pui pe treaba si sa ii faci lorenei un fratior ca de papa aveti

ti-au dat si "vise placute" ca teodora linge o cutie la 3 zile

nu mi-au dat "Vise placuta"...mi-au dat numa " primele mele cereale" de la 4 luni si unele cu piersici de la 6 luni....

Buna dimineata si de la noi noi am avut zarva mare aseara la mine ca azi e ziua unei prietene si m zs sa vina la mine ca eu nu aveam dispozitia necesara sa ies afara si am stat pana la 2 noaptea .. acuma chiuveta si bucataria mea in general arata ca dupa razboi...sa nu mai zic ce miros de tutun este in sufragerie...cu toate ca am stat cu balconu deschis 4 ore azi-dimineata...tre sa spal perdele si sa sterg mobila ca sa mai scap din miros.....

Floricica Avansata vioi's Avatar
    Membru inregistrat la
    27.12.2009
    Postari in forum
    1.919
    buna fetelor ,noi am intrat in grava foamei ziua si mancam noaptea ,azinoapte s-a trezit din 3 in 3 ore sa manace,ieri a mancat 200 de lapte jumatate din mar si vreo 10 lingurite de piure....cred ca vrea sa ma trimeata la glumeti....bine macar ca a mancat azi noapte ca azi se pare ca iar nu-i trebuie
    Lilypie Second Birthday tickers

Membru inregistrat la
    08.01.2010
    Postari in forum
    11.068
    Citat Postat de vioi Vezi mesajul
    buna fetelor ,noi am intrat in grava foamei ziua si mancam noaptea ,azinoapte s-a trezit din 3 in 3 ore sa manace,ieri a mancat 200 de lapte jumatate din mar si vreo 10 lingurite de piure....cred ca vrea sa ma trimeata la glumeti....bine macar ca a mancat azi noapte ca azi se pare ca iar nu-i trebuie
    tu dupa melese solide cum ar fi nu ii dai lapte , daca a mancat asa putin pireu nu i-am mai dat lapte apoi?

Membru inregistrat la
    25.05.2010
    Postari in forum
    5.917
    emy eu stiu ca poti sa ii dai si putin praf de smecta in ceai si sa il hidratezi obligatoriu
    dar de la ce a facut?
    zilele trecute i-am dat dovlecel cu pui si smantana....el avea scaune tari si am zis sa le mai inmoi dar vad ca nu-i prieste.....e destul de rau...deja l-am schimbat de 3 ori...din ora in ora....am trim doata dupa biotics baby si furazolidon pt copii...
    ii luam si lapte fara lactoza....

Floricica Debutanta rodica87's Avatar
    Membru inregistrat la
    21.01.2010
    Postari in forum
    877
    buna dimineata si de la noi.bebeusi nostri sunt vorbiti.si a mea tot din 3 in 3 ore s-a trezit si pe 7 ma tragea de par sa ma trezesc si de atunci nu a mai dormit de loc.
    hi hi locurile la glumeti sunt cam ocupate vioi,cred ca ttrebuie sa ne inscriem pe liste de asteptare
    Due Date

Membru inregistrat la
    08.01.2010
    Postari in forum
    11.068
    emy eu ii pun mereu si morcove chiar daca nu ii dau ii dau doar zeama in care a fiert sa fiu sigura ca nu da in diaree de la ceva
    azi are dovlecel cu morcove patrunjel telina orez si carne, sper....sa pape ca i-am pus si ceva rosie sa vedem ii place?
    rodi pai nu esti la mama ta? creste teo de papa asa des, adoarme dupa ce papa?

Membru inregistrat la
    25.05.2010
    Postari in forum
    5.917
    emy eu ii pun mereu si morcove chiar daca nu ii dau ii dau doar zeama in care a fiert sa fiu sigura ca nu da in diaree de la ceva
    azi are dovlecel cu morcove patrunjel telina orez si carne, sper....sa pape ca i-am pus si ceva rosie sa vedem ii place?
    rodi pai nu esti la mama ta? creste teo de papa asa des, adoarme dupa ce papa?
    eu nu i-am pus mereu morcov pt ca facea ff tare...odata cand a facut cred ca s-a zgarit sau ceva ca atunci cand l-am sters am gasit o pic mica de sange (nu era din kk).....s-a scremut mai tare atunci cand facea....si am evitat cateva zile morcovele.....cu toate ca ieri i-am pus si morcov in piure dar....

12. Floricica Avansata

22 Mai
40,688
139,914
35,959
© 2011 copilul.ro Toate drepturile rezervate. Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa de contact.