-
Teodorei i-a trecut tusea cu siropul de la ridichea neagra, ff bun si nici nu e rau la gust, am pus zahar in scobitura ca nu ii dadusem pana atunci miere si mi-a fost frice de alergie sau de scaune moi.
si am mai folosit si sirop Prospan- din iedera, un sirop naturist si ala f bun
\sanatate!
-
noi am folosit Eurespal, pana a dezvoltat Maria imunitate la el. asa ca, am trecut pe Prospan (foarte bun, naturist).
dr. spunea ca, e recomandabil, sa alternezi siropelurile, ca sa nu se invete organismul cu ele.
Teodora, la siropul de ridiche neagra cum fac, scobesc ridichea, pun niste zahar (cit ?) si las sa se faca sirop (cat timp las?).
-
buna fetele!
eu am acum fetitele racine si am luat eurespal si nu a avut niciun efect...si mi-au facut bronsite de la raceala netratata corespunzator si acum luam flonidan si facem si injectiii:(
va doresc sa aveti bebe sanatosi ca tareee e greu..
eurespalul are un gust oribil..nu-l poti lua tu de placere la ce gust are dar un bebe...off..si cu medicamentele astea.
-
sanatate multa bblinelor, adinutzza!
la noi merge humex si stodal, atat doar ca n-a fost racit decat o singura data mai puternic!
-
buna fetelor...belul ,meu are 7 luni...tuseste cam deo luna si jumatate...nu are nimic la plamani,nici rosu in gat.Am inceput cu sumetrolin,si nurofen,la a doua vizita la doctoritza n-ea dat augumentin si eurespal,(de abia i-am refacut stomacelul de la ele(diaree f urata)),la un pediatru foarte bun de la noi am fost ia dat romergan si niste supozitoare(prescrise si trebuiau preparate la farmacie),nu au avut efect,ne-a trimis dr. de familie la Orl,n-ea dat injectii ampicilina si prednison,i-a mai trecut tusea,dar nu de tot.Nu mai stiu sunt disperata...antibiotice nu ii mai dau nici cum,ii stric stomacelul...aaaa...iam dat sirop de patlagina,plantusin,sirop de pin...toate pe rand...Va rog sfatuitima ce sa mai fac...nici doctoriita nu mai stie ce sa zica.nu ii curge nasul,nici gatul nu e rosu,nici la plamanii nu are nimic.ast,rasp.pup
-
mie unul din gemeni mi-a facut alergie f urata la eurespal...cum de altfel face si la amoxicilina..si la penicilina
-
sa-ti traiasca Petran! Cum te descurci cu amandoi?
Ai reusit sa le remediezi tusea? cu ce?
-
buna bebelusul meu de 9luni jumate a inceput sa tuseasca putin ce as putea sa ii dau va rog un raspuns
-
eu am un bebe de 3 luni care tuseste am tot incercat nea dat dr ventolin aerosol , stodal fara efect , si ospamox nasucul nu mai curge dar tusea nu trece si nu stiu ce sa fac as putea oare sa incerc cu sirop de brad sau este preea mic daca poate cineva sa imi raspunda ar fi ideal si va multumesc din suflet
-
Buna.e prea micut sirop de brad..zic eu
vezi ca mai este TUSSAVIT..este si acela bun
daca nu este ceva la plamani..cam dupa 3-5 zile de tratament trebuie sa se opreasca tusea
mergi la medic cu puiul..este mic.nu poti sa-i dai chiar orice
-
ospamox este un antobiotic destul de tare
si nu cred ca si-a avut rostul la un bebe asa micut
mare grije de acum incolo cu antibioticul pt bebe asa mic