Tratamente homeopatice pentru infertilitate

/ / Modificat: 2011-11-11
Tratamente homeopatice pentru infertilitate

tratamente_homeopatice_infertilitate

Tratamentele homeopatice sunt metode naturale de tratare a infertilitatii in cuplu. Homeopatia este folosita pentru a trata bolile, afectiunile si dezechilibrele din organismul femeilor si barbatilor creand mediul si starea de sanatate favorabile pentru conceperea unui bebelus.

Aceste remedii sunt de fapt substante naturale provenite din plante, minerale si animale. Acestea sunt prelucrate in mai multi pasi in vederea obtinerii leacului. Ele nu sunt compuse din substante chimice sau toxice. Foarte putine dintre ele au urme ale acestor substante si sunt adaugate numai in scop terapeutic.

Tratamentele sunt folosite cu scopul bine definit de a trata diverse boli, simptome sau conditii medicale care stau in calea fertilitatii tale sau a partenerului. Ele sunt valabile sub forma de granule, pilule sau lichide.

Exista remedii homeopatice pentru tratarea infertilitatii barbatilor si femeilor. Cele pentru femei sunt:

  • sepia 6c - folosit pentru tratarea absentei ovulatiei sau a celei neregulate;
  • sabina 6c - recomandat in cazul in care suferi de pierdere recurenta a sarcinii;
  • aurum - ti se poate recomanda in cazul in care specialistul in homeopatie crede ca infertilitatea a aparut din cauza depresiei si a libidoului scazut;
  • fosfor - prescris pentru tratarea anxietatii emotionale si stresului care pot acompania infertilitatea.


Tratamentele folosite pentru tratarea problemelor de fertilitate ale barbatilor sunt:

  • sepia 6c - actioneaza ca un stimulator al dorintei sexuale;
  • medorinum - ajura la tratarea impotentei, una dintre cele mai grave afectiuni care stau in calea conceperii unui copil la barbati.


depistare_infertilitateCum ajuta homeopatia la restabilirea fertilitatii cuplului?


Cauzele infertilitatii sunt numeroase si depasesc de multe ori granitele unor afectiuni biologice. Cuplurile nu isi dau seama de aceste lucruri si au de multe ori impresia ca doar disfunctiile sexuale sau afectiunile aparatului reproducator sunt vinovate pentru sterilitate.

Remediile homeopatice pentru tratarea infertilitatii au rolul de a actiona asupra tuturor factorilor implicati in diagnostic. Scopul lor este sa:

  • intareasca sistemul imunitar si sa redea o stare buna de sanatate asupra organismului;
  • anuleze efectele negative ale administrarii anticonceptionalelor pe termen lung;
  • imbunatateasca organele reproducatoare, sa stimuleze ovulatia, cresterea libidoului si echilibreze secretia hormonala;
  • imbunatateasca calitatea, cantitatea si morfologia spermatozoizilor;
  • reglarea ciclurilor menstruale neregulate;
  • sufera de avorturi spontane recurente.


Remediile homeopatice trebuie luate numai sub indrumarea atenta a unui specialist in homeopatie. Ele nu trebuie administrate dupa ureche, asemenea unor remedii naturiste simple. Inainte de a incerca o astfel de metoda, fa o vizita in cabinetul homeopatic, afla mai multe despre ce presupun tratamentele acestea si cere medicului sa iti prescrie remediile adecvate pentru problemele de fertilitate de care suferi.

Foto: ukhhc.com


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Homeopatie

Articole recomandate

Citeste si despre