Dieta pentru a concepe o fata

/ / Modificat: 2017-02-03
Dieta pentru a concepe o fata

Dieta pentru a concepe o fata se bazeaza in principiu pe schimbarea echilibrului PH-ului in corpul femeii care incearca sa ramana insarcinata.

Unii adepti ai predictiei sexului copilului sunt de parere ca urmarea unei diete inainte cu cateva saptamani de a concepe iti poate creste sansele de a avea o fata.

Acestia sustin ca modificarea dietei duce la schimbarea PH-ului corpului care contribuie la randul ei la cresterea sanselor ca sexul copilului sa fie feminin.

Sexul copilului este determinat de momentul fertilizarii, cand un ou ce contine cromozomul X intalneste sperma. Sperma poate contine un cromozom Y si in acest caz embrionul va fi de sex masculin sau poate contine cromozomul X iar in acest caz embrionul va fi de sex feminin.

PH-ul vaginului si al corpului este vital pentru a crea un mediu familiar pentru cromozomul feminin X.

Poti crea un PH favorabil prin dieta. In privinta dietei pentru conceperea unei fete, cheia consta in a consuma cat mai multe alimente acide ca grapefruitul, portocalele, lamaile etc. Teoria spune ca un mediu acid omoara sperma cu cromozom Y, asa ca sperma cu cromozom X are mai multe sanse sa fertilizeze oul.

Exista si un supliment numit Lydia Pinkham's Herbal Compound care se spune ca ar altera PH, dar multi specialisti nu il recomanda. Fii foarte atenta sa nu iei ceva care ti-ar putea modifica hormonii, cum fac multe suplimente almentare (ex. suplimentul de soia) pentru ca iti pot scadea sansele de a ramane insarcinata.

Dieta mai contine recomandari cu privire la consumul mare de calciu si magneziu si consumul scazut de sare si potasiu daca vrei sa concepi o fata. O dieta cu alimente acide poate fi bazata si pe junk food dar cercetatorii nu o recomanda.

Un studiu recent a mai relevat faptul ca exista o relatie intre consumul alimentelor fara grasime si sarirea peste micul dejun a femeilor din vest, si cresterea numarului de copii de gen feminin.

Citeste si articolul Metoda de a concepe o fata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Concepere fetite Sexul copilului

Articole recomandate

Citeste si despre