Cum alegi sexul copilului?

/ / Modificat: 2016-06-01
Cum alegi sexul copilului?

metode_alegere_sex_copil

Alegerea sexului copilului este un fel de roata a norocului combinata cu putin ajutor din partea stiintei. Daca pana acum sexul copilului era lasat in voia sortii, evolutia stiintei face ca acesta sa stea oarecum la-ndemana oricarui parinte. Sansele de succes nu sunt promitatoare in toate cazurile, dar nu strica sa incerci!

Spune-ne ce sex vrei sa aiba copilul tau si noi iti spunem ce sa faci in acest sens! Atentie, aceste metode nu ofera garantia certa a sexului ales. Multe dintre ele se bazeaza pe studii stiintifice, dar probabilitatea de esec ramane crescuta. Metodele sunt pur orientative, dar merita testate pentru a-ti spori sansele sa ai baietelul sau fetita mult visata!

Alimentatia

Potrivit unor intelepti populari alegerea sexului copilului sta la-ndemana alimentatiei. Daca mananci mai multe dulciuri sau poftesti la ele in preconceptie, atunci ai toate sansele sa tii in brate o fetita, dar daca mananci alimente sarate, pregateste-te sa decorezi camera bebelusului in bleu.

Perioada zilei in care faceti sex

Luna pare sa traseze linia de demarcatie intre fetite si baietei atunci cand incerci sa concepi un bebe. Unele teorii sustin ca cei care fac sex noaptea, la aparitia lunii, si in zilele impare au toate sansele sa aiba un baietel. Preferinta pentru partidele sexuale la lumina zilei si in zilele pare inclina balanta spre sexul feminin.

Luna

Si fazele lunii isi pun amprenta asupra sanselor de conceptie a baieteilor sau fetitelor. Teorii populare sustin ca daca reusesti sa concepi in perioada de Luna Plina, atunci ai toate sansele sa ai o fetita. Conceptia in noptile in care aceasta nu este plina favorizeaza sexul masculin.

Cerealele pentru mic-dejun

Se considera ca daca mananci mai multe cereale pentru micul dejun in sarcina, ai mai multe sanse sa faci un baietel. Acest fapt a fost constatat in Anglia, unde statisticile au indicat o crestere a nasterilor de baietei la femei care au consumat zilnic cereale pentru micul dejun.

alegere_sex_copilPozitia sexuala

Exista credinte populare care sustin ca pozitia sexuala in care concepi copilul poate influenta sexul acestuia. Asadar, se spune ca daca il concepi in pozitia Kamasutra numita capra (penetrare pe la spate) sau daca stai deasupra, poti face un baietel.

Se pare ca pozitia misionarului ramane cea mai buna in cazul in care visezi sa ai o fetita. Nu exista dovezi ca aceasta metoda functioneaza, sanele fiind in continuare de 50/50, dar merita sa incerci!

Calendarul chinezesc

Conform culturii chinezesti, sexul bebelusului poate fi determinat pe baza unui calendar special facut in urma cu sute de ani. Acesta poate prezice sexul copilului luand in considerare varsta mamei si luna in care vrea sa conceapa. Multa lume considera ca acuratetea metodei atinge chiar si procentul de 90%, dar expertii sustin ca nu trebuie sa iti pui chiar toate sperantele in ea.

Aspectul fizic al parintilor

Iata o alta metoda haioasa prin care poti prezice sexul copilului. Testul oglinzii se bazeaza pe aspectul fizic al parintilor. Se considera ca parintii frumusei si carismatici au mai multe sanse sa aiba fetite decat baietei. Totusi, aceasta metoda este pur ipotetica si nu are niciun fundament stiintific.

art_copil_sex_sarcinaOvulatia

Ovulatia pare sa ajute in procesul de alegere a sexului copilului. Shettles este una dintre cele mai populare metode de identificare a sexului copilului si se bazeaza foarte mult pe identificarea exacta a momentului ovulatiei.

Asadar, dupa ce identifici varful maxim al ovulatiei, trebuie sa faci sex astfel: in perioada ovulatiei (sau foarte aproape de ea) pentru baietel, iar daca vrei o printesa intretine actul sexual cu 2 sau 3 zile inainte de ovulatie.

Lenjeria intima a partenerului

Ia la puricat lenjeria intima a partenerului si vezi ce preferinte are in aceasta materie. Legendele spun ca barbatii care poarta boxeri au mai multe sanse sa faca fetite, iar cei care poarta indispensabili normali sunt mai inclinati sa dea nastere unor baietei. Specialistii sunt rezervati cand vine vorba de aceasta metoda si cred ca tipul de lenjerie intima poate influenta, cel mult, fertilitatea, dar nu si sexul copilului.

Frecventa actelor sexuale

In mod cert cu cat faci mai mult sex, cu atat sansele de a ramane insarcinata cresc. Dar ce legatura are asta cu sexul copilului? Se pare ca daca vrei un baietel este mai bine sa nu mai faci sex inainte cu cateva zile de momentul ovulatiei si sa incercati sa concepeti fix in varful perioadei fertile.


Sursa foto: howdoyougetpregnant.net

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alegere sex copil Metode alegere sex copil Sexul copilului Metode concepere fetita Concepere baieti Sex copil sarcina Concepere fetite Concepere baietei

Articole recomandate

Citeste si despre