Cum este influentata viata sexuala de culoarea preferata?

/ / Modificat: 2017-02-20
Cum este influentata viata sexuala de culoarea preferata?

Ce culoare are viata ta sexuala? Spune-mi care-i culoarea ta preferata, ca sa iti spun cum stai cu viata sexuala! Poate nu stiai, dar culorile hainelor pe care le porti, ale mobilei din casa, ale masinii si a altor obiecte care au culoarea ta preferata spun foarte multe despre cum stai cu aptitudinile sexuale!

Rosu

Culoarea pasiunii, dragostei si nu in ultimul rand a sexului! Daca agreezi aceasta culoare atunci viata sexuala pentru tine este ca o carte deschisa si o calatorie mereu presarata de aventuri si adrenalina. Esti usor de starnit si te bucuri de fiecare partida de sex ca si cand ar fi ultima.

Galben

Daca iti place galbenul pornirile tale sexuale sunt complexe si incalcite. Galbenul se spune ca este culoarea favorita a homosexualilor. Sigur, asta nu inseamna ca daca iti place galbenul este obligatoriu sa ai aceasta orientare sexuala. Insa esti cea dominata in pat. Faci compromisuri si esti in masura sa lasi de la tine pentru a satisface pana si cele mai aprige dorinte ale partenerului. Nu te bucuri aproape niciodata de sex la maxim, dar nici nu refuzi vreo partida care iti iese in cale.

Roz

Daca esti pasionata de culoarea roz, atunci nu esti foarte interesata de sex si de chestiunile care tin de el. Rozul este asociat copilariei si cam asa tinzi sa te porti si tu atunci cand vine vorba de viata sexuala: iti place sa iti tachinezi partenerul - fara finalizare - si sa promiti mai mult decat esti dispusa sa oferi. Esti o feminista convinsa si iti place sa afisezi acest lucru, dar asta doar pentru ca urasti, in secret, barbatii.

Negru

Asa cum exista magia neagra, cam asa s-ar traduce si sexul "negru" pentru cei care adora aceasta culoare. Negrul determina cele mai intunecate ganduri chiar si atunci cand vine vorba de viata sexuala: fetisuri, perversiuni, experiente masochiste sau sado-masochiste, in natura sau in locuri interzise - toate acestea fac ca barometrul libido-ului tau sa o ia razna. Cele mai intense si reusite experiente sexuale sunt acelea care au loc sub stres sau cand trec prin experiente neplacute. Negrul este o culoare problematica din punct de vedere psihologic, care oglindeste cele mai sumbre si macabre sentimente sau trairi si necesita control specializat, atunci cand este dus la extrem.

Verde

Daca iubesti verdele ai o abordare oarecum inocenta asupra sexului, chiar daca ai trecut de prima experienta. Ai tendinta sa te porti ca un copil inocent si rasfatat la fiecare experienta sexuala. Esti blanda, dragastoasa, dar nu pasionala si focoasa ori inventiva in pat. Cine te alege drept partenera pe viata, poate fi sigur ca nu il vei insela niciodata.

Maro/crem

Daca iti place culoarea maro, atunci esti o adevarata comoara sexuala pentru partenerul tau. Ai tendinta sa fii calda si profunda, dar si sensibila la preferintele partenerului tau. Sexul pentru tine este o tinta zilnica si mai mult decat o necesitate. Este o experienta personala pe care o savurezi la maxim de fiecare data. Mersul prin ploaie sau prinderea unui fulg de nea cu limba sunt suficiente pentru a fi starnita sau excitata.

Albastru

Daca iti place albastrul esti una dintre cele mai reusite partenere de sex pe care le poate avea un barbat. Esti in acelasi timp sensibila, incenta si totusi o pacatoasa in tainele sexului. Gasesti amorul ca fiind o arta eleganta si esti destul de "eleganta" in pat. Esti o adepta si pasionata a preludiului si a imbratisatului si dormitului "de dupa" in aceeasi masura in care te bucuri de actul sexual in sine.

Alb

Daca iti place albul este foarte posibil sa fii o persoana obsedata de curatenie. O puritana nu vede cu ochi prea buni sarutul frantuzesc, sexul oral si chiar actul sexual fara prezervativ pentru ca le considera "murdare" si scarboase. Nu agreezi sexul pe lumina si cel mai probabil te dezbraci numai sub patura si nu in fata partenerului. Dusul este obligatoriu atat inainte, cat si dupa actul sexual. Actele sexuale nu sunt dintre cele mai reusite si nicidecum aventuroase, ci mai degraba "ca la carte", nimic mai mult.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Viata sexuala Relatie cuplu Personalitate Sex orgasm mamici

Articole recomandate

Citeste si despre