Targuri de cadouri de Ziua Indragostitilor

/ / Modificat: 2014-02-13
Targuri de cadouri de Ziua Indragostitilor

Pentru ca multe dintre noi se regasesc in sarbatoarea iubirii – Ziua Indragostitilor -  si trebuie sa ne gandim ce cadouri trebuie sa daruim persoanelor iubite, noi iti oferim o lista cu targurile, expozitiile si evenimentele organizate in aceasta perioada atat in Bucuresti, cat si in tara.

Te-ai hotarat ce cadou oferi de Valentine's Day?


Stim ca alegerea unui cadou frumos, este greu de ales uneori si, de aceea, iti propunem sa vizitezi targurile de cadouri pentru a le darui celor dragi o surpriza placuta.

• Targul de cadouri Valentine's Day la Sala Dalles se desfasoara in perioada 4 - 15 februarie si vor fi prezente peste 50 de firme. Targul va include cadouri specifice acestei sarbatori a iubirii - Ziua Indragostitilor.

Vor fi prezenti in spatiul expozitional de la Sala Dalles diversi artisti plastici care va vor oferi o gama larga de produse: bijuterii handmade, diferite podoabe, ceaiuri, cafea, carti si fotografii vechi. Intrarea este libera.

• La Sala Palatului in perioada 11 – 14 februarie 2010 sunt asteptati toti indragostitii pentru intalnirea cu zeul Cupidon, pentru a gusta din Fantana Dragostei si a beneficia de cele mai bune preturi la targul "Cadouri de Valentine’s Day"!  Targul este deschis intre 11 si 14 februarie, iar accesul este liber in intervalul 10:00 – 18:00. Se vor expune produse din domenii variate ce pot constitui cadouri ideale pentru Ziua Indragostitilor.

• Targul de Sfantul Valentin la Muzeul de Geologie, in perioada 12 - 14 februarie. Aici va fi o expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre semipretioase, obiecte ornamentale si decoratiuni interioare. Muzeul este deschis intre orele 10:00 – 18:00. Taxa de acces este 8 RON. Rubinul, rodonitul si cuartul roz  sunt vedetele expozitiei.

• Targul Indragostitilor  la Teatrul National de Opereta Ion Dacian se desfasoara in perioada 11 - 15 februarie.

• Targul de Valentine’s Day la Expomall Megafun, se desfasoara in perioada 4 - 14 februarie, la etajul I al Afi Palace Cotroceni. Indragostitii vor avea de unde alege din gama larga de cadouri puse la dispozitie: ursuleti de catifea, inimi, ciocolata fina, bomboane colorate, vinuri alese, flori in buchete inmiresmate, oferte de turism romantice, carti si CD-uri pe gustul indragostitilor. Indragostitii vor avea parte de premii, concursuri promotionale si o serie de surprize.

• Targul Fara fum de Valentine’s Day in Ceainaria Rendez-Vous, din centrul istoric, are loc in perioada 11 februarie 2010, ora 10:00 si 14 februarie 2010, ora 20:00. Fiecare dintre cei care vor trece pragul ceainariei va primi din partea casei un ceai aromat, iar la finalul targului se va organiza o tombola.

• Targul Do You Love Me in Club Control, in perioada 13 - 14 februarie. Aici veti descoperi creatiile tinerilor designeri special alese pentru Ziua Indragostitilor: tinute vintage de colectie, originale accesorii handmade, creatii proaspete ale tinerilor designeri.

• La Muzeul National din Timisoara, va avea loc cu ocazia Zilei Indragostitilor o expozitie de vanzare care include: bijuterii din otel innobilat, cosmetice, gablonturi; sticlarie, portelan, cristaluri, articole din argint, tablouri, ceramica, artizanat, decoratiuni interioare, aranjamente florale, lumanari parfumate.

• Best Valentine’s Day se desfasoara la Iulius Mall din Timisoara - o expozitie unde veti gasi o gama larga de cadouri pentru cei dragi.

• Targul de cadouri de Ziua Indragostitilor la Polus Center din Cluj - indragostitii vor avea parte de multe surprize si vor putea cumpara cadouri pentru cei dragi.

• Targul de ciocolata din Constanta va fi deschis pana pe data de 14 februarie, unde cei care vor sa daruiasca un cadou dulce pot alege din gama variata de produse: dulciuri in forma de masini, inimi, sau chiar cosuri de flori.
  
• La Armonia Center din Arad se desfasoara weekend-ul indragostitilor, in perioada 12 - 14 februarie. Se va organiza o tombola, la care participa toti cei care achizitioneaza produse din galeria comerciala Armonia Center. In seara Zilei Indragostitilor, la ora 18 se va oferi marele premiu in urma tragerii la sorti.
 Unde petrecem de Ziua Indragostitilor?

La Sala Palatului, pe data de 14 februarie 2010, de Ziua Indragostitilor, Directia 5 va ofera un super concert, ocazie cu care vor lansa si cel mai nou album al trupei, "Declaratie de dragoste". Spectacolul va incepe la ora 19:30. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria locului: categoria 1: 150 RON,  categoria 2: 100 RON, categoria 3: 50 RON.

Palatul Parlamentului isi va deschide portile de Valentine's Day, in perioada 13 - 14 februarie, in intervalul orar 10:00 – 16:00. Vor fi incluse spre vizitare, pe langa salile ce intra in circuitul de vizitare obisnuit, si salile Mihai Viteazu, I.G.Duca, Spiru Haret, sala de plen a Camerei Deputatilor si Muzeul Parlamentului.

In Piata Charles de Gaulle, de Ziua Indragostitilor, trupa Votaj va sustine un concert cu ocazia lansarii noului lor single, "Acolo". Spectacolul va incepe la ora 19:30.

Carnavalul Indragostitilor se desfasoara la Baza Olimpia din Brasov. Cei mici vor putea admira poneii, iar cei mari vor gasi specialitati culinare, artizani, artisti fotografi, artisti plastici si cadouri inedite. Targul este deschis pana pe 14 februarie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre