Barbatul si cadoul de Sf. Valentin

/ / Modificat: 2017-02-13
Barbatul si cadoul de Sf. Valentin

Orice inceput este marcat de entuziasm. Valabil si in dragoste. Partea placuta este ca ochii ne sunt acoperiti de o perdea de culoare roz-bombon. De aici si "La vie en rose".

Daca stii in care dintre urmatoarele categorii se inscrie partenerul tau, e foarte simplu sa anticipezi ce cadou vei primi de Sfantul Valentin.

Barbatul CroMagnat

Este omul timpurilor apuse, dar care a reusit sa supravietuiasca timpurilor moderne. Fiind mostenitorul situatiei grele a erei precedente, omul de CroMagnat este cel mai persecutat. Ce flori, ce cadouri simple, ce dulcegarii inutile? Miza porneste de la lucruri scumpe, apoi continua cu piese de mobilier sau un manuscris vechi, eventual o piesa de arta.

Aceastea ca dovada a afectiunii sale pentru femeia vietii sale.

Barbatul Erecticus

Te poti baza pe el, fara indoiala. Toata ziua se gandeste la scenariul acestei seri speciale. In calitate de regizor, isi pune toata imaginatia in slujba dragostei. Tocmai de aceea se va ocupa de detalii:

de costume: cadou pentru tine - lejerie de matasa - un deliciu pentru proprii sai ochi
de locatii: un restaurant intim, strada sau parcul pentru o plimbare la minus grade Celsius, ceea ce ii da ocazia sa te incalzeasca.
de efectele speciale: lumanari ambientale, pat cu saltea de apa

Barbatul romantic

Mai exista oare si acest gen de barbat? Desigur, insa pe cale de disparitie. El nu uita niciodata datele importante si stie exact ce cadou sa-ti ofere. De obicei, nici nu are nevoie de ocazii. Se posteaza in fata usii tale cu florile preferate cand te astepti mai putin: cand esti in toiul curateniei generale sau tocmai te-ai intors de la salonul de cosmetica cu tenul chinuit.

Barbatul S-a Pilens

Dupa un incident care i-a lichidat sobrietatea, brusc isi aduce aminte ca este Ziua Indragostitilor si ca ar trebui sa treaca si pe la tine. Majoritatea magazinelor s-au inchis, alergatura de la un colt la altul de stradam ca sa gaseasca macar un buchet de flori, il scoate din starea de instabilitate. Ajunge intr-un final la tine, cu zambetul nesigur si impaciuitor, cadoul improvizat sub brat si buchetul de flori orientat spre tine.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Valentines Day

Articole recomandate

Citeste si despre