In cautarea lui Nemo - o tabara de cartier

/ / Modificat: 2013-08-21
In cautarea lui Nemo - o tabara de cartier

In primele zile ale lunii iulie, 60 de copii din cartierul Crangasi cu varste cuprinse intre 7 si 10 ani, care nu au posibilitatea de a merge in tabere la mare sau la munte, vor petrece momente de neuitat in cadrul taberei de cartier "In cautarea lui Nemo".


Copiii care frecventeaza Centrul de zi Crangasi (scoala nr. 168), indrumati de 15 de voluntari, vor petrece o saptamana in care “In cautarea lui Nemo” este povestea cu care vor simti cu adevarat vacanta de vara. Cei mici vor fi actori in scenete, se vor juca, vor organiza ateliere creative, stafete si alte activitati ludice, toate avand ca tema personajele indragite, familia si prietenia.

Imbunatatirea orientarii in spatiu, a gandirii logice, precizia, disciplina, comunicarea si dezvoltarea respectului fata de natura si om vor fi doar cateva dintre achizitiile copiilor care participa la tabara de cartier.


Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 desfasoara si anul acesta in perioada 25 iunie - 08 iulie 2012 proiectul ,"Tabere de cartier", proiect aflat la cea de-a doua editie ce urmareste sa imbunatateasca programul de activitati destinate copiilor din clasele primare.

Proiectul "Tabere de cartier" a fost initiat cu ajutorul unui grup de voluntari Scout din Franta si a inregistrat un succes rasunator printre copiii si parintii din sectorul 6.


Scopul acestui proiect este includerea copiilor defavorizati intr-un program de educatie non-formala si de petrecere a timpului liber pe parcursul vacantei de vara. La editia precedenta au participat peste 100 de copii din sectorul 6.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre