Zambet fericit si sanatos pentru copilul tau

/ / Modificat: 2017-06-08
Zambet fericit si sanatos pentru copilul tau

Vrei sa te asiguri ca micutul tau se va bucura de dinti sanatosi si stralucitori la orice varsta? Frumusetea zambetului se defineste intai prin sanatate orala, obtinuta cu produse utile si eficiente, dar totodata distractive si atragatoare.

Elgydium Kids - pentru dinti zambitori in viitor

Deoarece bunele obiceiuri de ingrijire de la cea mai frageda varsta reprezinta o prioritate in prevenirea problemelor dentare, Laboratoarele Pierre Fabre au creat Elgydium Kids (pentru copii intre 2-6 ani) si Elgydium Junior (pentru copii intre 7-12 ani).

Pastele de dinti Elgydium Kids si Junior au arome delicioase: capsuni, banane si rodie - pentru copii intre 2-6 ani, si aroma de guma de mestecat pentru copii intre 7-12 ani. In plus, acestea beneficiaza de o formula eficienta pentru o protectie superiora anti-carie, ce contine:

• Fluorinol - Fluorura organica de inalta performanta (a 2-a generatie de aminofluoruri) brevetata de Pierre Fabre, ce accelereaza remineralizarea dintilor si ajuta la protejarea impotriva atacurilor acide.

• Siliglycol - Pelicula de aparare filmogena ce inhiba proliferarea bacteriana si prelungeste fixarea fluorurilor pe smaltul dintilor chiar dupa ridicare (+30% fluoruri fixate).

Periutele de dinti Elgydium Kids si Junior sunt disponibile in mai multe culori si vin in doua variante: cu peri moi si forma ovala, adaptate pentru dintii de lapte (2-6 ani) si cu peri specializati, pentru a patrunde in spatiile interdentare unde este dificil de ajuns (7-12 ani).

In plus,

• schimbarea periutei de dinti la 3 luni,
• alimentatie variata si echilibrata,
• folosirea unei paste de dinti adaptate varstei si
• vizitarea medicului stomatolog cel putin o data pe an

vor mentine cu siguranta zambetul sanatos al copiilor.

Produsele Elgydium sunt disponibile in farmacii. Cere sfatul medicului stomatolog sau farmacistului pentru o recomandare potrivita Elgydium Kids sau Junior!

Pentru mai multe intrebari si informatii despre Elgydium, acceseaza: www.facebook.com/ElgydiumRomania/ sau www.pierrefabre-oralcare.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre