Vrei sa stii totul despre ingrijirea copilului tau?

/ / Modificat: 2013-03-22
Vrei sa stii totul despre ingrijirea copilului tau?

Clubul "Traieste Sanatos" revine si anul acesta la Baby Boom Show! Inscrie-te acum GRATUIT si rezerva-ti locul din timp.

Vrei sa afli cum te poti pregati cel mai bine pentru nasterea bebelusului tau? Iti faci griji pentru perioada imediat urmatoare si pentru cresterea copilului tau?

Specialistii Clubului "Traieste Sanatos" sunt aici pentru a te ajuta! Vino joi, 4 aprilie, la ora 13.00 la Baby Boom Show si vei afla raspusuri avizate de la medici specialisti si profesori doctori care te vor indruma in luarea celor mai bune decizii pentru tine si copilul tau. Simona Balanescu, realizatoarea emisiunii "Traieste Sanatos" de la Antena 2, va modera discutiile, ajutandu-te sa intri in contact cu specialistii.

Unul dintre invitatii de marca va fi Prof. Dr. Marin Burlea, Presedintele Societatii Romane de Pediatrie. Domnul doctor vine la eveniment pentru a-ti vorbi despre principiile unei alimentatii sanatoase. Alaturi de el vor sta si alti specialisti, care vor dezbate subiecte de interes pentru orice familie:

  • Nutritia la copii – intre traditie si inovatie;
  • Rolul acizilor grasi si Omega3 in dezvoltarea copiilor;
  • Cum sa ai grija de pielea bebelusului tau primavara;
  • Alergiile de primavara la copii – prevenire si tratament.

Si nu e tot! Pentru ca esti un parinte responsabili si participi la eveniment, Bioderma iti ofera un cadou pentru copilasul tau! In plus, fiindca te-ai inscris la Clubul "Traieste Sanatos", intri GRATUIT la Baby Boom.

Te asteptam sa intri in Clubul "Traieste Sanatos"!

Vezi cum a fost la editia precedenta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre