Tehnologia Omegaplex: revolutie in repararea parului

/ / Modificat: 2017-03-16
Tehnologia Omegaplex: revolutie in repararea parului

Utilizarea frecventa a produselor de styling, a placii sau a feonului sau chiar modul in care iti prinzi zilnic parul in coada, pot cauza degradarea serioasa a acestuia. Pentru evitarea unei astfel de probleme si pentru a avea un par cu un aspect sanatos, ofera-i podoabei capilare atentia de care are nevoie, cu ajutorul produselor de ingrijire care sa il mentina frumos, rezistent si puternic. Cea mai recenta inovatie de la specialistul in tratamente pentru par Gliss combina toate elementele necesare reconstructiei fibrei capilare si protectiei sale de lunga durata intr-o noua gama de produse.

GLISS FIBER THERAPY CU TEHNOLOGIA OMEGAPLEX® aduce tehnologia revolutionara de reparare a fibrei capilare, Plex, in produsele de ingrijire a parului chiar acasa la tine. Formula inovatoare a noii game reconstruieste fibra capilara si protejeaza parul fata de procedurile ulterioare care il vor agresa*, pentru un par vizibil mai sanatos si mai frumos.

Uscarea repetata cu feonul sau aplicarea frecventa a procedurilor de styling si expunere la surse de caldura pot duce la ruperea fibrelor delicate ale firului de par si la deteriorarea structurii lor interioare. Astfel, este nevoie de tratamente speciale care sa repare in profunzime structura firului de par. Specialistul in tratamente pentru par Gliss, ofera si de aceasta data solutia salvatoare: noul GLISS FIBER THERAPY CU TEHNOLOGIA OMEGAPLEX® protejeaza* parul si ii ofera elasticitate si stralucire.

Pe langa o curatare profunda, protectie si reconstructia fibrei capilare, cu ajutorul samponului si balsamului din noua gama Gliss, spray-ul Repair-in-Oil ofera parului un plus de stalucire si un aspect matasos. Trebuie doar sa agitati sticluta pentru a activa formula cu OMEGAPLEX® si puterea hranitoare a uleiurilor.

*Valabil dupa utilizarea gamei pentru cel putin 24 de spalari

Noua gama GLISS FIBER THERAPY CU TEHNOLOGIA OMEGAPLEX® este disponibila in magazine din luna februarie 2017.

Noua gama Gliss FIBER THERAPY WITH OMEGAPLEX® cuprinde:

- Gliss FIBER THERAPY WITH OMEGAPLEX® Sampon, 250 ml,
Asigura reconstructia fibrei capilare pentru un par vizibil mai sanatos si frumos.

- Gliss FIBER THERAPY WITH OMEGAPLEX® Balsam, 200 ml,
Pentru un par usor de aranjat, distribuie produsul gentil pe parul umed.

- Gliss FIBER THERAPY WITH OMEGAPLEX® Repair-in-Oil Spray, 100 ml,
Ingrijire in doua etape cu un efect dublu.

Despre Schwarzkopf

In urma cu 118 ani, chimistul Hans Schwarzkopf pune fundatiile unui brand ce reprezinta astazi imaginea calitatii, a increderii, expertizei si a inovatiei. Brrandul Schwarzkopf este astazi lider mondial pe piata produselor de ingrijire a parului, fiind cel mai mare brand al diviziei Henkel Beauty Care, cu vanzari de aproximativ 2 miliarde de euro (in 2015) in peste 60 de tari din intreaga lume. Portofoliul Schwarzkopf include produse pentru vopsirea parului, precum si produse pentru ingrijirea si aranjarea parului.

Despre Henkel

Henkel opereaza la nivel mondial cu cele mai importante branduri si tehnologii in trei domenii de activitate: Laundry & Home Care, Beauty Care si Adhesine Technologies. Fondata in 1876, Henkel detine pozitii de conducere la nivel global pe piata atat in afacerile de consum, cat si in cele industriale cu branduri bine cunoscute, cum ar fi Persil, Schwarzkopf si Loctite. Henkel are aproximativ 50.000 de angajati si in anul fiscal 2014 a raportat vanzari de 16,4 miliarde de euro si un profit operational ajustat de 2,6 miliarde de euro. Actiunile preferentiale Henkel sunt listate in indicele bursier german DAX.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre