Tedi are pentru tine, biscuiti deliciosi cu vitamine

/ / Modificat: 2015-02-27
Tedi are pentru tine, biscuiti deliciosi cu vitamine

Incepand de astazi, cunoscutei bauturi pentru copii, Tedi, i se alatura 3 sortimente de biscuiti, cu gust delicios si forme jucause. Fara conservanti sau coloranti, biscuitii Tedi se regasesc in pachete de 50g si 100g  - petit beurre - precum si in pachete de 34g – biscuiti sub forma unei tablete  de ciocolata, o noutate absoluta pe piata biscuitilor din Romania. Biscuitii Tedi sunt cel mai recent produs din portofoliul Tymbark Maspex, iar Romania este singura tara care a produs si a lansat, pana in acest moment, sortimentele de biscuiti sub brandul Tedi.

CHOCO

Prezent de 14 ani pe piata din Romania, brandul Tedi s-a impus de la inceput si si-a consolidat permanent pozitia de leader pe piata bauturilor necarbonatate pentru copii. Cu biscuitii, Tedi isi face intrarea pe un nou segment dedicat produselor pentru cei mici, pastrand standardul de calitate cunoscut celor care indragesc sucul Tedi.

"Biscuitii Tedi sunt dedicati copiilor si au fost creati cu ajutorul lor.  Ei sunt cei care au validat gustul final al acestora. Iar faptul ca au facut o alegere buna este dovedit de rapiditatea cu care biscutii au fost deja absorbiti de piata, existand un feedback pozitiv atat din partea comerciantilor, cat si a consumatorilor finali.", a declarat Mihaela Grelus, director de marketing, Tymbark Maspex Romania.

Unt

Totodata, produsul vine si cu o noutate absoluta pe piata biscuitilor din Romania, biscuitii cu bucati de ciocolata, un sortiment special care are in componenta 8 cereale si 6 vitamine. Produs de nisa, biscuitii sub forma unei tablete de ciocolata au toate premisele pentru a se impune intr-un timp destul de scurt pe acest segment.

"Ca multe dintre brandurile companiei, leaderi pe segmentele lor de piata, avem convingerea ca si biscutii Tedi vor urma acelasi parcurs. Cu atat mai mult cu cat Tymbark Maspex realizeaza permanent investitii, inclusiv in linii de productie performante, putand astfel dezvolta noi tipuri de snacks-uri, sortimente inovatoare pentru piata din Romania." a adagat Mihaela Grelus. 

Tedi_unt

Alaturi de sucul Tedi, parintii au acum ocazia sa ofere celor mici gustarea sau desertul potrivit. Biscuitii Tedi pot fi serviti la micul dejun sau ii pot insoti pe elevi la scoala. Pentru ca viata lor este o continua joaca, am ales ca biscuitii de tip petit beurre sa fie in forma de animalute, astfel incat sa cream copiilor inca o ocazie pentru distractie.. 

Biscutii Tedi se vor regasi pe rafturile tuturor magazinelor si vor avea un pret  competitiv, dublat de o calitate superioara a produselor.

Incepand cu jumatatea lunii martie, toate produsele din portofoliul Tedi vor fi integrate intr-o promotie nationala inedita: "In cautarea lui Tedi". Desfasurata intre 23 martie si 30 iunie, promotia va oferi ocazia mai multor mii de copii din tara, aflati in cautarea lui Tedi, sa castige premii garantate sau unul dintre cele 5 smartphone-uri si tableta oferite la marele premiu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre