Sta sa ploua cu chiftele 2!

/ / Modificat: 2013-10-21
Sta sa ploua cu chiftele 2!

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 continua actiunea comediei de mare succes Cloudy with a Chance of Meatballs / Sta sa ploua cu chiftele. Flint Lockwood era convins ca omenirea e salvata atunci cand isi distrusese propria inventie - masinaria care transforma apa in mancare, provocand ploi cu chiftele si tornade de spaghetti.

Curand, insa, Flint descopera ca masinaria e inca functionala si produce niste creaturi mutante, o combinatie intre animale si alimente. insotit de prietenii sai, el porneste intr-o aventura periculoasa, pentru a salva omenirea - din nou!

Columbia Pictures prezinta filmul de animatie Cloudy with a Chance of Meatballs 2 / Sta sa ploua cu chiftele 2, o productie a Sony Pictures Animation, in regia lui Cody Cameron si Kris Pearn. Vocile personajelor sunt interpretate de: Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Will Forte, Andy Samberg, Benjamin Bratt, Neil Patrick Harris, Terry Crews si Kristen Schaal.

CLOUDY

Actiunea din Cloudy with a Chance of Meatballs 2 incepe exact de unde se termina primul film: Flint Lockwood isi distruge propria inventie - o masinarie capabila sa transforme apa in mancare. Aceasta, numita FLDSMDFR (Flint Lockwood Diatomic Super Mutating Dynamic Food Replicator) avusese un mare succes, dar generase o catastrofa de proportii uriase, improscand lumea cu torente de mancare. De aceea, Flint o aruncase in aer - sau cel putin asa crezuse.

CLOUDY2

In Cloudy with a Chance of Meatballs 2, Flint afla ca masinaria infernala FLDSMDFR este inca activa si produce niste creaturi hibride alimente- animale, care au invadat insula. De aceea, impreuna cu prietenii sai, se intoarce la fata locului pentru a incerca sa le opreasca inainte sa atace restul lumii !

Urmareste aventurile lui Flint in filmul Sta sa ploua cu chiftele 2!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme pentru copii Filme copii

Articole recomandate

Citeste si despre