Secom a deschis al cincilea magazin de prezentare si vanzare

/ / Modificat: 2014-03-07
Secom a deschis al cincilea magazin de prezentare si vanzare

Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, a deschis in 4 martie un nou magazin de prezentare si vanzare, in Bucuresti.

Magazinul din bd. Mihai Bravu nr. 286 este cel de-al cincilea punct de retail propriu din tara si cel de-al patrulea din Bucuresti.

"Dorim sa punem la dispozitia clientilor nostri mai mult decat un spatiu de comercializare a produselor. Magazinele Secom® sunt si un punct de informare, in care clientii gasesc specialisti pregatiti oricand sa ii consilieze in alegerea produselor potrivite si pot participa la evenimente interactive", a afirmat Andrei Costea, Managing Partner Secom®.

Materialele si formele regasite in magazinele Secom® se imbina intr-un design inovator, care sustin conceptele de vitalitate, naturalete, echilibru si inspiratie caracteristice companiei.

Alte magazine Secom® din Bucuresti sunt situate pe bd. Iuliu Maniu nr. 59, str. Stirbei Voda nr. 150, unde se afla si Centrul de Consultanta Naturopata Secom®, si sos. Stefan cel Mare nr. 22. Magazinul din Ploiesti este pe bd. Republicii nr. 181. Acesta, alaturi de magazinul din bd. Iuliu Maniu, au fost deschise cu doar sase saptamani in urma, pe 22 ianuarie, iar primele magazine in aprilie 2013.

Magazinele Secom® asociaza consultanta naturopata in alegerea produselor potrivite, oferita pe loc, la cel mai inalt standard, cu oportunitatea participarii la evenimente de informare si educare pentru sanatate. Magazinele Secom® sunt interfata prin care compania isi doreste sa faciliteze comunicarea cu cei care au nevoie de informatii avizate despre alegerea unor suplimente alimentare premium si prin care sa mentina contactul cu cei care administreaza produsele din portofoliul companiei.

Totodata, magazinele Secom® sunt rezultatul dorintei de a crea o cultura de administrare responsabila si informata a suplimentelor alimentare, pentru cele mai bune rezultate atat in mentinerea sanatatii optime, cat si complementar medicinei alopate, in echilibrarea deficientelor.

In magazinele companiei sunt disponibile produse importate in Romania in exclusivitate de Secom® de la 9 branduri internationale: Nature’s Way®, Boericke & Tafel®, Solaray®, KAL®, ChildLife® Essentials, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Int’l Canada si Mushroom Wisdom®.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante si ingrediente inovative precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP si multe altele.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni cuprinzand peste 180 de produse 100% naturale, o mare parte unice pe piata din Romania - vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de produse pentru copii si creme medicinale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre