Scrisori pentru Mos Craciun

/ / Modificat: 2012-12-21
Scrisori pentru Mos Craciun

Scrisori pentru Mos Craciun

Portalului caritatii, Imparte.ro, a dat startul proiectului "Scrisoare pentru Mos Craciun". Prin intermediul acestuia, portalul ofera un loc de intalnire pentru copii si Mos Craciun.

Copiii cuminti si silitori ii pot scrie Mosului folosind formularul de pe http://moscraciun.imparte.ro/ si, la randul sau, Mosul isi poate alege copilul caruia vrea sa ii ofere un cadou de Craciun.

Sunt asteptate scrisori din toate colturile lumii, de la toti copiii cuminti, cu note bune. Ei ii pot scrie Mosului, avand grija ca scrisoarea adresata lui sa fie frumoasa, scrisa chiar de ei si poate cu un mic ajutor din partea parintilor sau bunicilor. Imparte.ro se va asigura ca toate scrisorile vor ajunge la destinatie, adica la Mos Craciun.

Daca vrei sa faci o fapta buna de sarbatori, poti sa fii chiar tu Mos Craciun pentru unul dintre copiii care-i scriu Mosului. Asta pentru ca acum e simplu sa devii Mos Craciun! Tot ce trebuie sa faci este doar sa citesti cu atentie scrisorile venite de la copii, sa o alegi pe cea care iti place mai mult si apoi sa o "revendici".

Pana la 31 decembrie, toti copiii trebuie sa isi primeasca darul!


Campania "Scrisoare catre Mos Craciun" este un proiect caritabil al portalului caritatii Imparte.ro si se va incheia la data de 31 decembrie, cand toti copiii vor isi vor primi cadourile!

Imparte.ro – Portalul caritatii este proiectul de responsabilitate sociala al companiei Vel Pitar S.A., un grup de firme de panficatie, care ofera gratuit paine persoanelor cu venituri reduse. Portalul a fost infiintat cu scopul intrajutorarii semenilor prin cresterea gradului de implicare a celor care au puterea  sa schimbe in bine viata comunitatii prin: impulsionarea donatiilor online, dezvoltarea voluntariatului, sustinerea cazurilor sociale in mediul online, consolidarea comunitatii oamenilor generosi, si acordarea timpului pentru cauze sociale atat pentru ajutorarea semenilor cat si pentru satisfactia personala.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mos craciun copii

Articole recomandate

Citeste si despre