RoboKid, sistemul de supraveghere a activitatii copiilor pe internet

/ / Modificat: 2012-06-27
RoboKid, sistemul de supraveghere a activitatii copiilor pe internet

Cu RoboKid parintii restrictioneaza accesul copiilor la informatii cu continut periculos pe internet.

Serviciul nu permite descarcarea in computerul copilului de materiale cu potential periculos.

Poate fi instalat gratuit, in cateva secunde, de parinte pe calculatorul de acasa sau in scoli si gradinite, oriunde copiii au acces la internet.

RoboKid este un sistem de servere pe internet, care mai intai examineaza cererea copilului catre internet si apoi filtreaza si curata continutul fiecarei pagini in parte. Astfel, copiii se pot bucura de o experienta reala, feriti de accesul la orice forma de continut periculos, iar parintii sunt permanent la curent cu tot ce fac copiii in mediul online. 

In ceea ce priveste pretul, RoboKid este si va ramane gratuit pentru familii si institutii publice: gradinite, scoli si biblioteci. Serviciul este portabil, fiind suficienta doar o conexiune la internet si la reteaua RoboKid, instalarea putand fi facuta in cateva secunde. 

"Traim intr-un mediu dinamic si acest lucru ne impiedica pe noi, parintii, sa fim alaturi de copiii nostri si sa-i controlam mai atent. Serviciul RoboKid, tehnologie de ultima ora, vine in ajutorul parintilor pentru a contribui la educatia si formarea celor mici. Sistemul ii ajuta sa verifice in orice moment ce cauta copilul pe internet si ce site-uri viziteaza, indiferent daca se afla la birou iar copilul acasa in fata calculatorului. Atunci cand este utilizat in mod corespunzator, cu instrumentele de protectie potrivite, internetul are rol educativ si dezvolta creativitatea copiilor.", declara Laurentiu Dudau, fondator www.robokid.ro.

De ce este RoboKid un serviciu revolutionar, unic in Europa?

Serviciul restrictioneaza accesul la orice informatie cu continut periculos de pe internet. 

Serviciul restrictioneaza accesul la orice informatie cu continut periculos de pe internet: pornografie, violenta, droguri, terorism, societati secrete, agresivitate, avort, pedofilie, zoofilie, intalniri online, trafic de carne vie, canibalism. De asemenea, restrictioneaza accesul la retelele de socializare si nu permite descarcarea in computerul copilului de materiale cu potential periculos, cum ar fi virusii.

Este singurul sistem de filtrare si protectie special conceput pentru copii

Este singurul sistem de supraveghere pe internet a copiilor care verifica cererile si rezultatele sosite din motoarele de cautare

Livreaza pagina curatata de continutul periculos.

Serviciul NU blocheaza bazandu-se doar pe liste de site-uri interzise. El identifica limba in care a fost scrisa pagina ceruta si apoi scaneaza continutul fiecarei pagini web in parte. Dupa scanare, RoboKid elimina din pagina continutul periculos.

Verifica si paginile din "spatele" paginii curente.

Verifica si paginile din "spatele" paginii curente, eliminand link-urile si reclamele care trimit catre pagini cu continut periculos, astfel ca micutul internaut nu da click pe link-uri interzise.

RoboKid ofera parintelui/educatorului posibilitatea da a vedea in timp real ce face copilul pe internet

RoboKid este prietenos cu copiii.

Atunci cand este obligat sa blocheze o pagina, ii ofera copilului o pagina alternativa, care ii ofera sugestii si un motor de cautare special conceput pentru copii (motorul cauta doar intr-o lista de site-uri verificate manual de Echipa si Prietenii RoboKid)

RoboKid este foarte rapid.

Procesul de analiza a cererii si apoi filtrarea paginii are loc aproape fara nicio intarziere perceptibila

Site-urile cele mai vizitate de copii se incarca mult mai repede 

Site-urile cele mai vizitate de copii se incarca mult mai repede decat la o conexiune obisnuita, deoarece sunt stocate in memoria serverului RoboKid si livrate direct

Echipa RoboKid ofera suport tehnic si consiliere psihologica.

Proiectul RoboKid se bucura de sustinerea companiei de interactive Wizart Studios, care a preluat partea de strategie si marketing. Wizart Studios a cucerit piata din Romania in 2008, castigand conturi precum Credit Europe Bank, Adidas Romania, Anchor Grup, Uncle Ben’s, BMW, Skoda, Camera de Comert Franceza, Galeria Real si multi altii. Liviu Dumitru este CEO si co-fondator al agentiei, cu experienta de peste 9 ani in domeniu, administrand cu succes peste 800 de proiecte pe diverse piete internationale.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.robokid.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii internet Pericole internet copii

Articole recomandate

Citeste si despre