QUEEN BEE - cea mai avansata formula anti-rid de la APIVITA

/ / Modificat: 2017-02-23
QUEEN BEE - cea mai avansata formula anti-rid de la APIVITA

Atunci cand structura si functionarea armonioasa a pielii fac loc ridurilor si pierderii conturului facial, este timpul pentru o altfel de abordare a ritualului de ingrijire. Redefineste-ti frumusetea cu produse de top, ce folosesc ingrediente naturale combinate cu tehnologie de varf, ce diminueaza ridurile profunde, oferind actiune de lifting si restaurand fermitatea tenului.

APIVITA inoveaza inca o data printr-o abordare holistica a imbatranirii pielii, creand gama QUEEN BEE – un tratament demn de o regina. Miraculosul efect al laptisorului de matca grecesc incapsulat in stare proaspata in lipozomi se combina perfect cu 12% ingrediente active, fara precedent, pentru a orchestra un sistem unic si eficient de reintinerire al pielii.

Formula unica actioneaza pe 6 directii de eficacitate dovedita prin studii clinice:

- 88% Lifting;
- 90% Riduri netezite;
- 92% Fermitate;
- 98% Luminozitate;
- 80% Uniformizare;
- 100% Hidratare.

Gama QUEEN BEE cuprinde:

- Crema Holistica Anti-imbatranire pentru zi SPF 20/PA+++: cu 80% ingrediente naturale, imbunatateste aspectul tuturor semnelor imbatranirii si protejeaza eficient impotriva foto-imbatranirii si a radiatiilor UVA/UVB.

- Crema Holistica Anti-imbatranire pentru zi cu textura lejera: cu 95% ingrediente naturale, este potrivita pentru pielea normala si mixta, hidrateaza, reface conturul fetei si confera luminozitate.

- Crema Holistica Anti-imbatranire pentru zi cu textura bogata: cu 94% ingrediente naturale, destinata pielii uscate, hraneste pielea, reface conturul fetei si netezeste ridurile profunde.

- Crema Holistica Anti-imbatranire pentru noapte: cu 96% ingrediente naturale, repara pielea pe timpul noptii, redandu-i un aspect tanar si regenerat.

Queen-Bee-night-cream

- Ser Holistic Anti-imbatranire: cu 95% ingrediente naturale, ofera instant fermitate si este pasul esential in ingrijire.

- Crema Holistica Anti-imbatranire pentru ochi: cu 96% ingrediente naturale, reduce semnele oboselii si a imbatranirii si ofera zonei ochilor un aspect odihnit si luminos.

Queen- Bee-serumSer jolistic anti-imbatranire

Queen-Bee-eye-creamCrema anti-imbatranire pentru ochi

Gama QUEEN BEE este potrivita tuturor tipurilor de ten si NU contine SILICON, PARABENI, PROPILEN GLICOL, ULEIURI MINERALE, ETANOLAMINA, FTALATI, PCM, NM.

Gama QUEEN BEE este disponibila in magazinul propriu APIVITA din Baneasa Shopping City si in farmaciile Sensiblu.

Mai multe informatii gasesti pe pagina de Facebook  facebook.com/Apivita.Ro sau pe apivita.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Produse ingrijire corporala Ingrijirea tenului

Articole recomandate

Citeste si despre