Premii de Craciun pentru micuti de la Cord Blood Center si Nivea Baby

/ / Modificat: 2013-12-11
Premii de Craciun pentru micuti de la Cord Blood Center si Nivea Baby

Cea mai asteptata perioada a anului se apropie cu pasi repezi. Casa parca este mai luminoasa si mai calda, oamenii mai zambitori, iar copilasii deja se pregatesc sa il astepte cuminti pe Mosu'. Nu exista om, mic sau mare, care sa nu iubeasca Craciunul.

Pentru a simti din plin magia sarbatorilor de iarna, Cord Blood Center si Nivea Baby au pregatit un concurs pentru tine si pentru micutul tau. Este simplu, amuzant si va va implica pe amandoi. Daca ai un copil cu varsta cuprinsa intre 0 si 5 ani, inarmeaza-te cu originalitate si creativitate si castiga un cadou pentru el!

Primul pas este sa-ti imbraci piticul intr-un costum cat mai original si interesant, care sa evoce spiritul Craciunului. Apoi, fa-i o poza, pe care trebuie sa o incarci in sectiunea dedicata concursului din pagina de Facebook Cord Blood Center si completeaza formularul de inscriere. Dai "send" si esti pregatita sa-l astepti pe Mos Craciun!

Consursul se desfasoara pana duminica, 15 decembrie, timp in care poti intra in atmosfera Craciunului, distrandu-te alaturi de minunea din viata ta. 5 dintre cele mai frumoase si interesante costume vor castiga premii special aduse de Mos Craciun din Tara Renilor: rucsac Nivea Baby cu produse de ingrijire pentru copii, in valoare de 65 RON, ce contine urmatoarele produse:

  • NIVEA Baby Lotiune de spalat 250ml
  • NIVEA Baby Crema pentru fundulet 100ml
  • NIVEA Baby Ulei de corp 200ml
  • NIVEA Baby Fiole nazale 5ml 24 buc
  • NIVEA Baby Servetele Fresh&Pure 63 buc
  • NIVEA Baby Sampon extra-delicat 200ml
  • NIVEA Baby Crema delicata Soft 200ml
  • NIVEA Baby paturica de schimbat

De asemenea, cei 5 pitici castigatori vor avea cate o zi dedicata pozei lor in spatiul "profile pictures" pe contul de Facebook Cord Blood Center, astfel incat toata lumea ii poate admira.

Daca doresti ca Mos Craciun sa ajunga mai devreme la micutul tau, mandreste-te cu el pe pagina de Facebook Cord Blood Center si inscrie-l la concurs: http://bit.ly/1jQLUrG.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre